Digidexo.com

Hvordan å miste 1 pund

Hvordan å miste 1 pund


Å miste vekt er en kamp. Enten du har 50 pounds du ønsker å miste eller bare jobber for å bli kvitt de gjenstridige siste få pounds, er det lett å miste dampen, bli motløs og slutte å prøve. En kilo kroppsfett er ca 3500 kalorier. Dette betyr at et underskudd på 500 kalorier (brenner 500 kalorier mer enn du forbruker daglig) vil føre til en kilos vekttap over en ett-ukers periode: 500 kalorier x 7 dager = 3500 kalorier.

Hvordan å miste 1 pund

Hvordan å miste en kilo

forplikte seg til beslutningen om å miste en kilo. For å fullføre en oppgave, har det å være fornuftig for deg. Når du bestemmer deg for det er fornuftig, forplikte deg til å miste ett pund, eller hvor mange pounds det er du ønsker å miste.

formulere en plan. Bestem om du ønsker å redusere matinntak, trene mer, eller en kombinasjon av begge.

Hold en journal eller logge av maten du spiser hver dag. Kalorier fra en håndfull peanøtter eller en sjokolade bar legge opp, selv om du ikke anser dem en del av hva du spiser daglig. Loggen vil hjelpe deg å ta hensyn til hvor mange impuls mat ideer du forbruker i tillegg til planlagte måltider og snacks.

Øk aktivitetsnivå. Hold styr på hva type aktivitet og hvor lenge du deltatt i aktiviteten. Med denne informasjonen, kan du finne ut hvor mange kalorier du har brent. Gratis kalori kalkulatorer som de som finnes på HealthStatus.com og CaloriesPerHour.com hjelp beregne kalorier brent for ulike aktiviteter.

Finn en kompis veie tap kompis. Hvis du ønsker å gå ned mer enn noen få pounds, er det vanlig miste interessen eller gi opp på dine vekttap mål. Å ha en trening eller kosthold kompis kan holde deg motivert og har insentiv til å holde deg på sporet.

Husk at muskler veier mer enn fett. Working ut er avgjørende for en sunn livsstil, og med trening kommer muskelstimulering og potensiell muskelvekst. Du kan veldig lett miste en kilo fett, men bygge det samme beløpet i muskel. Prøv å ikke mist motet hvis du ikke ser tall på skalaen slipp akkurat en halvkilo, selv om du har en 500 kalorier om dagen underskudd for uken.

Hint

  • Begrense stivelse og natriumforbruket vil gi en første rask nedgang i vekt, siden kroppen vil beholde mindre vann. Tørste er ofter forvekslet sult. Konsumere rikelig med vann for å unngå denne forvirringen. Hold deg opptatt å unngå å spise på grunn av kjedsomhet.
  • Ikke redusere kaloriinntaket altfor drastisk. Mindre enn 1050 kalorier daglig er usunn med mindre legen-overvåket. Denne type kalori reduksjonen er faktisk mot sin hensikt siden du trenger energi og muskelstyrke til riktig trening.