Digidexo.com

Creative Bruksområder for Yoghurt

Creative Bruksområder for Yoghurt


Yoghurt inneholder "gode" bakterier som kalles probiotika. Probiotika hjelper fordøyelsen og immunforsvar. Yoghurt inneholder også animalske proteiner, kalsium, kalium, magnesium og vitaminer B-2 og B-12. Mens det er bevist at å spise yoghurt fremmer generell helse og velvære, er det mange uventede aktuelle bruksområder for yoghurt.

Acne

Bruk yoghurt for å bekjempe akne. Gni 1 ts. vanlig yoghurt på en fersk-vasket og tørket ansiktet som om å bruke fuktighetskrem. Tillat for yoghurt å fullstendig absorbere inn i huden din. Med kontinuerlig bruk, vil huden føles strammere og urenheter skal forsvinne.

Gjær infeksjon

Behandle en gjær infeksjon med yoghurt i stedet for kostbare over-the-counter medisin. Coat en tampong med vanlig, upasteurisert, usøtet yoghurt før innsetting. Hold tampongen i for et par timer og gjenta prosessen. Bruk yoghurt dyppet tamponger i opptil fem dager, eller til symptomene forsvinner. Skylling regelmessig med en blanding av yoghurt og vann kan også bidra til å bekjempe en gjær infeksjon.

Flass

Kurere flass oppbygging med yoghurt. Vask håret og bruk en kopp vanlig yoghurt til hodebunnen din. La yoghurten til å suge inn i hodebunnen i 15 minutter og skyll grundig. Gjenta prosessen over flere dager, og flass skal forsvinne.

Tånegl sopp

Fight tånegl sopp med yoghurt. Gni vanlig yoghurt på en infisert tånegl. La yoghurten suge inn spikeren over natten. Gjenta yoghurt søknaden før soppen er borte.

Solbrenthet Treatment

Avlaste smertefulle solbrenthet ved å bruke 1/2 kopp vanlig yoghurt direkte på det forbrente området. Bland aloe vera inn i yoghurt for å hjelpe smertelindring.