Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn kontrollere sinne

Hvordan hjelpe barn kontrollere sinne


Raserianfall er vanlig i barns utvikling. Små barn kan bite, dytte eller kjefte fordi de ikke vet hvordan de skal håndtere sine følelser. Som forelder, kan det være frustrerende å kommunisere med et barn som er sint og stridslystne. Men det er opp til deg å vise barnet hvordan du effektivt kommunisere og kontrollere oppførselen hennes. Hvis du er bekymret for at barnet ditt kan ha en underliggende følelsesmessig problem, som for eksempel ADHD, snakke med ditt barns barnelege som anbefalt av Mayo Clinic hjemmeside.

Hvordan hjelpe barn kontrollere sinne

Hjelp barnet gjenkjenne hans vrede. Lytt til barnet ditt når han forteller deg hvorfor han er sint. Ifølge barnepsykolog Dr. William Sears, barn som har en empatisk foreldre er mer sannsynlig å roe ned i stedet for å få jobbet opp.

Identifiser advarsel tegn på at barnet ditt er opprørt. Se etter sammenbitte tenner, anspent kropp, ansiktsuttrykk, heving av stemmen, tilbaketrekking og gråter. Lær barnet ditt disse varselskilt for å hjelpe henne flytte forbi sinne før dårlig oppførsel bryter ut.

Øv med barnet ditt måter å kjøle seg ned når han blir frustrert. Ifølge Parenthood, kjøle ned teknikker inkluderer pusteøvelser og skrive ned sinte ord som kan revet opp.

Distrahere barnet ditt når hun blir sint. Lag en dum ansikt for å få henne til å le. Spre sinne kan holde ditt barns sinn av følelser.

Lær barnet ditt å gå bort fra en frustrerende situasjon. For eksempel, hvis du er barnets frustrert med et puslespill, lære ham å gå bort og tenke på hva han kan gjøre for å løse gåten når han er roligere.

Modell eksempler på ikke å bli opprørt når du gjør en feil. Barn som ser din atferd er mer tilbøyelige til å håndtere sine feil som du ville.

Hint

  • Ros barnet ditt når hun oppfører seg.
  • Aldri kjefte på barnet ditt når han er sint. Dette eskalerer situasjonen.
  • Ikke la barnet ditt til å se voldelige TV-programmer.