Digidexo.com

Natural Cures for forstørret prostata

Som menn alder, vil mange av dem opplever en forstørret prostata, kalt benign prostatahyperplasi (BPH). Mange vil ikke ha noen symptomer på denne tilstanden til de er godt inn i deres 60-tallet og utover. Reseptbelagte legemidler kan brukes til å redusere størrelsen på en forstørret prostata, men det finnes andre, mer naturlige botemidler for å vurdere også.

Konsultasjon

Før prøve naturlig rettsmidler for forstørret prostata, diskutere alle behandlingstilbud med legen din. Som denne tilstanden hovedsakelig påvirker en eldre befolkning som er mer sannsynlig å ta medisiner, vil du ønsker å være sikker på at ingen av de eksisterende legemidler vil samhandle med naturlige eller alternative behandlingsmetoder.

Pygeum

Pygeum er et ekstrakt laget av barken på den afrikanske plommetre. Noen ganger også kalt afrikansk kirsebær eller afrikansk Stinkwood, National Library of Medicine er Medline tjeneste melder at dette ekstraktet kan være en effektiv kur for forstørret prostata og andre urin forhold (se Ressurser).

Saw Palmetto

Informasjon fra Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) antyder at så Palmetto kan bidra til å redusere symptomer urin som er forenlig med en forstørret prostata. Dette urtemedisin kan tas i tablettform, flytende ekstrakt eller som en te.

Beta-sitosterol

The Mayo Clinic forklarer hvordan beta-sisterol, en naturlig medisin som er opprettet fra rug gresspollen, kan hjelpe folk med prostataproblemer. Denne løsningen øker urinproduksjonen, men ikke redusere størrelsen på prostata selv.

Stoffer som skal unngås

Hvis du har BPH, er det en rekke av livsstil endringer du kan gjøre for å finne noen lettelse fra det haster å urinere, som er en av de viktigste symptomene på tilstanden. Unngå koffein, alkohol, over-the-counter kalde medisiner og vanndrivende medisiner. Alle disse stoffene påvirker din evne til å urinere.

Side Effects

Saw Palmetto og pygeum kan føre til noe mage uro og diaré bivirkninger. La legen vite om disse symptomene blir uutholdelig.