Digidexo.com

Hvordan virker Akupressur Hjelp Foot Pain?

Introduksjon

Akupressur er en populær måte å hjelpe foten smerte. Denne gamle kinesiske healing teknikken er lik akupunktur. Teorien bak akupressur og akupunktur er at kroppen har mange kanaler eller veier av usynlig energi i hele kroppen. Disse banene, kalt meridianer, har akupunkturpunkter langs disse kanalene. Med akupunktur nåler brukes, og i akupressur fingre eller knoker brukes til å massere akupunkturpunkter. Ved å massere akupunkturpunkter, er enhver smerte eller ubehag av foten lindres.

Hva er akupressur?

Akupressur er en del av tradisjonell kinesisk medisin. I dette feltet av medisin, er troen på at energien opprettholder livskraft, og når energien er svak, sykdom og smerte oppstår. Denne energien er langs de 12 viktigste meridianer i kroppen. Det er også 300 akupressurpunkter langs meridianene. Ved å gå inn meridianene eller akupunkturpunkter, blir energien i kroppen stimuleres til å flyte mer fritt. Akupressur fjerner eventuelle blokkeringer i denne livsenergi og sender healing energi til de smertefulle områder. Akupressur bidrar også til å øke selvhelbredelse ved å forbedre sirkulasjonen av blod og lymfe væske i hele kroppen. Blodet bringer næringsstoffer til alle deler av kroppen og lymfe væske fjerne de akkumulerte giftstoffer og avfall. Ved å søke dypt, jevnt trykk på de riktige akupunkturpunkter, har mange smertefulle plager som menstruasjonssmerter, leddgikt og muskel og leddsmerter blitt redusert eller eliminert.

Hvordan Akupressur Hjelper Foot Pain

Teknikkene for å massere foten er enkle og lett å gjøre. Det første trinnet er å sitte i en stol eller på sengekanten. Løft opp foten og la den hvile på kneet på det andre benet. Ha en visning av bunnen av foten. Det er 60 trykkpunkter på undersiden av foten. Du har mange alternativer å velge mellom. Du kan starte ved å gni begge føttene og anklene for å slappe av dem. Det er trykkpunktene i midten av bunnen av hver tå. Med en nedadgående bevegelse, press hjelp av tuppen på tommelen. Holder trykket i ett minutt. Gjøre dette med hver av tærne. Det er også trykkpunkter på ballene dine føtter under hver tå. Legge trykk på hvert av disse områdene i ett minutt. Husk å puste når du gjør dette for å slappe av hele kroppen og prøve å holde ryggen rett for å oppnå optimale resultater. Man kan også legge trykk på midten av foten, midt på hælen og kantene på hælen ved hjelp av den samme metode. En annen akupressur poeng er området mellom store tå og den andre tå. Bruk kraft i ett minutt. Når den ene foten blir massert, gjør den andre. Ved å massere disse akupressurpunkter på en daglig basis, er foten smerte gradvis lettet.