Digidexo.com

Kinesiske urter for Pain

Kinesiske urter har vært brukt i tusenvis av år i behandling av smerte. Ofte urtene er blandet sammen og brukt i forbindelse med andre alternative terapier, inkludert akupressur og akupunktur.

Back Pain

En av de mest vanlige klager over smerte innebærer baksiden. Denne type smerte kan påvirke kvinner og menn. Kinesiske urter for ryggsmerter lettelse inkluderer Valerian rot og lidenskap blomst. Begge urter anses beroligende midler og bør brukes med forsiktighet. Valerian rot er en muskel relaxer som også hjelpemidler mot søvnløshet. Pasjonsblomst har beroligende egenskaper og fremmer fordøyelsen helse. Dårlig fordøyelses helse har vært knyttet til ryggsmerter.

Hodepine

Hodepine urter i kinesisk medisin varierer avhengig av type hodepine og basen årsak til hodepine. Ulike typer hodepine er hodepine med smerter på den ene siden av hodet, migrene, sinus hodepine eller hodepine fra fråtseri. Kinesiske urter som brukes for hodepine inkluderer kvann, ingefær, mynte blad, kinesisk lakris rot, tang gui rot og hvit peon rot. Andre urter som brukes i kinesisk medisin for smerte av hodepine er feverfew og skullcap.

Kramper, spasmer og Kroniske Smerter

Kinesiske urter for smertelindring av kramper, spasmer og kroniske smerter inkluderer kvann, kinesisk lakris rot, white willow, gotu kola og krampe bark. Disse urter anvendes alene eller blandet i kombinasjon avhengig av kilden av smerte, og kan være plassert direkte på den delen av kroppen opplever smerte, tatt oralt i kapselform eller plassert i en te. Noen urter kan samhandle med andre medisiner, så det er best å snakke med en medisinsk faglig før de bestemmer seg for en kinesisk urte regiment. En profesjonell vil også være i stand til å fortelle deg hva urter fungerer best sammen for dine spesifikke smerter.

Generelt Pain Relief

Noen ganger er vi som mennesker har generelle smerter og plager. Dette kan være fra å løfte for mye, får en skade under sport, menstruasjonssmerter, ubehag i magen eller andre årsaker som smerte spiller en rolle i vårt daglige liv. Kinesiske urter for generell smertelindring inkluderer yan hu suo, Xiang fu, bai Shao, sjøpølse, san qi, chen pi, reishi sopp og gan cao.