Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Natural hjem rettsmidler

Hvordan å miste vekt med Natural hjem rettsmidler


Bære rundt noen ekstra pounds virkelig kan bremse deg ned, men prøver å gå ned i vekt er ikke lett for alle. Slankepiller kan ha farlige bivirkninger, og bruker dem, og deretter stopper kan resultere i yo-yo vekttap / vektøkning. Naturlig hjemme rettsmidler som kan hjelpe deg å kaste de ekstra pounds har eksistert i over hundre år, og de er verdt å ta en ekstra titt.

Hvordan å miste vekt med Natural hjem rettsmidler

•  Drikk druesaft for å miste vekt. Edgar Cayce, den "sovende profet," foreslo fortynne ren, usøtet lilla drue juice med vann og drikker det i løpet av dagen. Bruk av en del av saften til tre deler vann. Cayce antydet at druesaft inneholdt sukker på en måte som ville dempe et sug etter søtsaker mens ikke legge ekstra pounds.

Fyll opp på bønner. Den gunstig bivirkning av å konsumere bønner er den langsiktige effekten de har for å dempe appetitten. Foruten det faktum at de er bra for deg, kan bønner holde deg mett opptil fire timer. Spis på en lunsj med bønnesuppe; stappfullt av ferske grønnsaker og du vil være fornøyd før dinner. Ikke legg til mer enn en klype sukker på dine bønner for å lindre gassiness.

Spis fritt til frokost og begrense matinntaket sent på ettermiddagen og kvelden. Kroppens metabolisme er revved opp først i morgen, og du kan trene kroppen til å forbrenne flere kalorier ved å spise fritt til frokost. Dessverre, noen mennesker ikke er sulten om morgenen fordi de har trent seg til å fylle opp på en kopp kaffe. I morgen, og hver dag etterpå, har tenkt å spise noe innen en time etter stigende i morgen. Spis en moderat, men hyggelig lunsj og skimp på middag.

Spill av beroligende musikk under måltidene. Avslapping er nøkkelen til å tygge maten lenger, noe som resulterer i bedre næringsopptak og mindre sult. Wolfing ned maten fører til overspising og overskytende kaloriinntak. Prøv myk klassisk musikk som lar deg snakke med din familie.

Lag en liste over ting du virkelig liker å gjøre og erstatte en når du får en kjedsomhet mat craving. Ledende ernæringseksperter tyder på at mange av oss spiser bare fordi vi har blitt vant til å gjøre det. Når du prøver å gå ned i vekt, legge listen på kjøleskapet. Før du kommer for rester, gå tur med hunden eller ta en boble bad, male tåneglene eller gi deg selv en ansiktsbehandling. Har din liste over alternative i vanlig skue vil hjelpe deg

Hint

  • Prøv avspenningsøvelser og meditasjon for å redusere mat cravings.
  • Endre tenkemåte. Se deg selv som slank akkurat nå, og kroppen din vil reagere for å gjøre visjon til virkelighet.