Digidexo.com

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje


De fleste er klar over olivenolje mange helsemessige fordeler - høy i enumettet "godt" fett har olje vist seg å forebygge hjertesykdom og redusere risikoen for tykktarmskreft. Dessverre, har en tendens til god kvalitet olivenolje til å være høyt priset og har en oliven smaken som noen finner off-putting i enkelte oppskrifter. Å lette olivenolje er smaken og strekke budsjettet, kan du blande den med rapsolje. Som olivenolje, er rapsolje høyt i umettet fett og sunnere enn de fleste andre oljer. Det er også billig, med en lett smak.

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje

Velg riktig type olivenolje for dine behov. Extra virgin olivenolje og virgin olivenolje er den minst bearbeidet og anses å være den høyeste kvalitet. De har også den sterkeste smaken. Pure og ekstra lette varianter er behandlet og har en lysere smak. Vurdere å gjøre mer enn en oljeblanding som skal brukes i salat retter, velsmakende oppskrifter og bakevarer.

•  Skur olivenolje og rapsolje i en glassbeholder. Forholdet er opp til deg. Legg mer olivenolje for større smak og helsemessige fordeler. Legg mer rapsolje for mer verdi og mindre smak.

Tett cap beholderen og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted som et kjøkkenskap. Lys og varme vil føre til at oljen harskne.

Hint

  • Olivenolje har en lav røyk punkt og fungerer ikke bra i oppskrifter som krever høy varme.