Digidexo.com

Hvordan bruke kroppsskanning Technique i Hypnose

Hvordan bruke kroppsskanning Technique i Hypnose


The Body Scan er en hypnotisk teknikk som du kan bruke til å indusere avslapning og bringe deg inn i sinnstilstand hvor du kan dra nytte av hypnotiske forslag og terapi på et ubevisst nivå. Forbereder sinnet er viktig før du bruker hypnose for å slutte å røyke, redusere angst eller gå ned i vekt. Avslappende kroppslige inn i hypnotisk tilstand forbereder sinnet for fokus.

Bruksanvisning

•  Sitt komfortabelt med øynene lukket og føttene hviler komfortabelt flatt på gulvet. Inhalerer dypt, la luften sakte slipper fra lungene. Slappe av og føle musklene løsner når du forbereder for hypnose.

Envision et mykt lys som kommer fra jorden stiger inn i dine føtter. Legg merke til følelsen.

Flytt lys opp gjennom leggene og knærne. Føl lyset slippe noen spenning du har lagret der. Slapp av musklene som du skanner hver del av kroppen din.

Merknad lyset beveger seg videre opp gjennom lår og hofter, noe som gjør at du føler deg lettere og vektløs som den reiser oppover.

La lyset reise fra hoftene til magen, opp gjennom solar plexus, mellom brystkasse og over brystet.

Føl lyset kommer opp ned armene og gjennom fingrene og deretter opp ryggraden til skuldre og nakke, avslappende og åpne opp kroppen din.

Pust lyset gjennom bihulene og til toppen av hodet. Du er nå avslappet og klar for hypnose.

Tips og advarsler

  • Avslappende inn i hypnotisk tilstand tillater deg å lette kroppen for å forberede sinnet for fokus, noe som sikrer en dypere og mer effektiv økt.
  • Trekke oppmerksomhet til forskjellige deler av kroppen tømmer tankene av racing tanker og vie bevissthet til å gi slipp på spenninger som gjør det lettere for hjernen å åpne ubevisst.