Digidexo.com

Retinal migrene Symptomer

Retinal migrene Symptomer


Migrene er en alvorlig lidelse som kan være helt ødeleggende hvis de blir alvorlig nok. Ifølge Mayo Clinic 17% av kvinnene og 6% av menn har lidd gjennom en migrene minst én gang i løpet av livet. Retinal migrene er en bestemt type migrene som inkluderer andre faktorer enn bare alvorlig hodepine.

Funksjon

Migrene er tilbakevendende hodepine som vanligvis oppstår på bare den ene siden av hodet, og er generelt ledsaget av ekstrem følsomhet overfor lyd og lys langs og kan også omfatte periodisk oppkast på grunn av alvorlig smerte. Retinal migrene, som også kalles oftalmiske migrene, okulær migrene, og noen ganger også stille migrene, er migrene som er umiddelbart innledes med visuelle forvrengninger.

Identifikasjon

Den primære symptom på en retinal migrene er en visuell forstyrrelse i bare ett øye preget av blinkende lys og varierende farger. Andre symptomer inkluderer innsnevring visjon eller fullstendig blindhet som varer i bare noen få minutter eller inntil to timer. Av en blind flekk kan vises i selve midten av synsfeltet ditt, og deretter gradvis utvide utover i opptil to timer før du går bort.

Funksjoner

Selve hodepine smerte parti av migrene begynner vanligvis i løpet av en time av visuelle effekter som starter. En hodepine som oppstår etter synsforstyrrelser vil vanligvis vare i minst fire timer, men kan holde opp til tre dager. Smerten er vanligvis svært alvorlig og vil komme og gå i raske pulser.

Betraktninger

Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du opplever symptomer som du tror kan være forårsaket av en retinal migrene. Det er viktig for legen din å gjennomføre en grundig undersøkelse for å utelukke eventuelle separate øyeproblemer som kan føre til permanent blindhet eller andre synsproblemer.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen behandling for de visuelle effektene av en retinal migrene og det er ingen kur for migrene generelt, men hodet smerte kan være redusert gjennom medisiner foreskrevet av legen din som Midrin, som er en blanding av isometheptene, paracetamol, og dichloralphenazone . Forebygging er den beste måten å håndtere migrene ved å unngå triggere som forårsaker dem, for eksempel stress, sterkt lys, og høye lyder. Du kan også bruke øye puter mens opplever migrene å redusere virkningen av lysfølsomhet.