Digidexo.com

Skulder Fracture Therapy

En skulder brudd er en svært smertefull skade gjør mange dag-til-dag-aktiviteter umulige å oppnå. Frakturer er vanligvis diagnostisert ved hjelp av røntgenteknologi. Behandle en brukket skulder med fysioterapi er et must for å sikre en sterk bedring av muskel tone og utvalg av bevegelse i skulderen.

RICE

Hvis skulderen din ikke krever kirurgi holder seg til RICE metode for å hjelpe det gro. RICE står for hvile, is, komprimere og heve. Hvil skulderen så mye som mulig ising skulderen med en kald komprimere flere ganger om dagen for å hjelpe til med smerte og hovent vev. Heve armen når du ligger nede for å holde vekten av skulderen. Hold armen i fatle for å holde unødvendige vekten av skulderen inntil armen helbreder nok til å utøve. Øvelser og fysioterapi ikke bør forsøkes før skulderen har blitt undersøkt av en lege og skulderen har blitt klarert for trening.

Fysioterapi

Etter røntgenstråler er tatt for å bestemme tilstanden av skulderen, vil legen sannsynlig anbefale en fysisk terapeut. Fysisk behandling er nødvendig for å forbedre bevegelsesområdet og styrken av skulderen. Å utføre øvelser holder skulderen fra å bli stiv i leddene.

Øvelser vil trolig inkludere foran høyninger, lateral høyninger og diagonale høyninger bruker motstand band. Motstand band gir en liten mengde vekt mot muskler, styrke dem uten behov for frie vekter. Øvelser bør skje langsomt for å forhindre ytterligere skade.

At Home

Det er viktig som en del av terapien og utvinning perioden at hjemmet er satt opp for å minimere behovet for å bruke brukket skulder. For å holde innsatsen til et minimum alle materialer i huset skal flyttes til en høyde hvor pasienten ikke behøver å løfte armen over hodet. Hvis kirurgi er nødvendig, kan de første dagene for å bli kledd være vanskelig og hjelp kan være nødvendig.