Digidexo.com

Hvor mye koster det for Lumineers?

Dental skallfasetter er en kosmetisk løsning for å forbedre utseendet på tenner som er misfarget, farget, chipped eller forskjøvet. Plasseres over eksisterende tenner, Lumineers finer har fordelen av å være så tynn som en kontaktlinse. Mens Lumineers har både fordeler og ulemper, er kostnadene ofte den primære faktor folk vurdere.

Gjennomsnittlig pris

Kostnaden for Lumineers kan være mindre enn for andre tann finer. Den gjennomsnittlige kostnaden for Lumineers de siste årene har vært $ 700 til $ 1100 per finér. Forskjellen mellom Lumineers og tradisjonelle dental skallfasetter er at Lumineers er tynnere og limt til tennene ved hjelp av en no-boreteknikk.

Dekker Cost

Må en tannlege først undersøke en pasient og vurdere tilstanden til tennene før sitere en eksakt pris. Hvis du vurderer dental veneers, ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut om det vil dekke kostnadene for skallfasetter delvis eller i sin helhet. Men ikke bli overrasket om selskapet ikke vil betale noe mot kostnadene for dental veneers. En måte å holde kostnadene nede er å ha tenner gjøres individuelt, men det kan faktisk koste deg mer i slutten. Noen tannleger betalt mindre for hver finer hvis du får flere Lumineers.

Faktorer

Kostnaden for Lumineers kan variere avhengig av hvor du bor. Tannleger innenfor samme region kan lade forskjellige priser også. Ta deg tid til å shoppe rundt og sammenligne priser som de fleste områder har mer enn én tannlege erfaring med å gjøre inngrepet (se Ressurser nedenfor).

Ulemper

Lumineers er ultra-tynn i forhold til andre dental veneers, som ofte ser mer naturlig på tennene. Selv om deres tynne natur gjør dem enklere å bruke, kan Lumineers knekke eller falle av mens tykkere finer er mindre utsatt for sprekkdannelser. Et annet problem er at siden mindre tannemaljen er fjernet for å søke Lumineers, skallfasetter ikke alltid passer tennene godt og over tid kan legge igjen et gap mellom tann og finér. Bakterier kan deretter bygge opp og føre til tannråte

Tradisjonelle Veneers

Lumineers noen ganger koster mindre enn tradisjonelle dental skallfasetter, vanligvis fordi tannlegen ikke trenger å gjøre så mye forberedelse. Kun en minimal mengde av boringen er nødvendig, selv om dette skaper en svakere binding. Mer boring er nødvendig for prosessen med å søke tradisjonelle veneers. En tannlege forbereder tannen ved å slipe ned noen av emaljen, slik at finéren passer tannen. Fordi mer arbeid er involvert, kan tradisjonelle dental skallfasetter koste så mye som $ 1500 per finér.

Advarsel

I noen tilfeller kan Lumineers koste så mye som om ikke mer enn andre tann finer. Et annet problem er at en uerfaren tannlegen ikke kan binde finéren til tannen på riktig måte, slik at finer å skifte. Mens noen problemer kan løses ganske enkelt, kan andre problemer være kostbart å rette opp, spesielt når du har å gjøre gjentatte turer til tannlege.