Digidexo.com

Vekttap tips for raskt vekttap

Selv om det ikke er en hemmelighet for universell raskt vekttap, er det noen triks for å bruke og vaner å bryte når du prøver å kaste et par pounds. Enten du har en stor begivenhet som kommer opp, eller du bare ikke kan synes å miste de fryktede five pounds, kan det være et enkelt tips for å hjelpe deg gjennom.

Ta en pause fra alkohol

Mens forskning viser at et glass rødvin kan hjelpe ditt hjerte, kan det også legge til noen ekstra kalorier du ikke var regnet med. Et glass rødvin kan legge til mer enn 100 kalorier til ditt daglige inntak, og når du prøver å se din vekt, kan det glass vin til middag hindre din fremgang.

Øl kan føre til oppblåsthet og visse typer av alkohol kan inneholde opptil 120 kalorier per skudd. Det samme kan sies for brus. Begrens inntaket og prøve å erstatte med vann. Det kan være fristende å ta en drink eller to med middag eller på en fest, men å kaste de noen uønskede pounds, ikke drikker og kosthold

Keep up the cardio

Mange tror de vil gå ned i vekt bare ved å begrense deres kosthold. Du må også trene for å holde vekten av, tone opp og å fortsette å kaste pounds. Trening er en integrert del av vekttap og når det gjøres på en jevnlig basis vil det hjelpe fart på stoffskiftet, slik at kroppen din til å brenne flere kalorier. Husk at du skal opprettholde et godt balansert kosthold for å sikre at kroppen din har kalorier å brenne. Mange helse nettsteder tilbyr online spørrekonkurranser for å fastslå hvor mange kalorier du bør brenne daglig.

Si ja til hvete, nei til hvit

For å felle noen pounds på kort tid, prøv å si nei til de "hvite" som sukker, hvit ris og hvitt brød. Hvis du spiser sukker, vil kroppen i sin tur krever mer sukker.

Også mat som hvit ris og hvitt brød er mindre sannsynlig enn hel hvete for å hjelpe deg å miste vekt. I tillegg bør du sjekke etikettene på hvete brød for å sikre at det er ingen høy fruktose mais sirup (sukker) eller beriket eller bleket mel (hvitt mel endret til hvete). Hel hvete er høyere i fiber, en velkjent kosttilskudd hjelp, derfor, ikke bare vil dette spare livlinjen, men noen undersøkelser viser at å bytte fra hvitt til hvete kan redusere risikoen for hjertesykdom.

Som for ris, begynner all ris ut brun og bare blir hvit etter en ekstrem prosess som alle tar ut det meste av næringsstoffer. Når det gjelder mat som er bra for vekttap og midje linje, er brun bedre.