Digidexo.com

Tips for Eating Clean

Ren spise er en populær måte å spise etterfulgt av mange fitness entusiaster og kroppsbyggere. Denne måten å spise innebærer unngå bearbeidet mat og sukker, og spise mat i sin mest naturlige stater. Dietten fremmer måltider tilberedt fra bunnen av ved hjelp av frisk frukt og grønnsaker, magert kjøtt og meieriprodukter. Ren spise er ofte brukt for vekttap og for å rense kroppen for giftstoffer.

Shopping ytre aisles av matbutikk

Shopping utsiden aisles i matbutikk er en vanlig metode som brukes av folk som spiser rent. Dette oppmuntrer til kjøp av varer som frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn, og samtidig unngå alle de bearbeidet mat som ikke er tillatt på diett - og som er plassert i midten av dagligvarebutikk.

Velge naturlige søtningsstoffer

Naturlige søtstoffer kan erstatte behandlet sukker, noe som åpner for baking på en ren spise diett. Naturlige søtningsmidler inkluderer stevia, agave nektar og fruktjuice. Disse elementene kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker, mens du bruker en juicer lar hvem som helst å lage sin egen juice uten tilsatt sukker.

Spise små, hyppige måltider

De som følger en ren diett spiser fem eller seks små måltider om dagen, hver bestående av 300 til 400 kalorier. Gjør du det kan bidra til å holde blodsukkeret stabilt og hindre sult. Hvert måltid bør gi en balansert mengde karbohydrater, sunt fett og protein. Et eksempel på et slikt måltid vil være havregryn med bær, eggehviter og melk til frokost. En lunsjmeny kan bestå av en hel-korn tortilla med ost, skiver kylling og en håndfull mandler. Et eksempel på en ren middag er en beinfri, skinn kyllingbryst, en salat med olivenolje og nøtter, og brun ris.