Digidexo.com

Nutrient Science Aktiviteter for barn

Nutrient Science Aktiviteter for barn


Fedme er blitt et stort problem for barn som vokser opp i USA i dag. Som deler har blitt større og dårlig mat valg har blitt tilgjengelig rundt hvert hjørne er det blitt viktig å lære elevene om ernæring i tidlig alder. Som mat valg har vokst, har også vår forståelse om ernæring. Næringsstoffer vitenskap aktiviteter kan hjelpe elevene tenke to ganger om maten de spiser.

Food Pyramid Room

Merke av en gigantisk næringspyramiden bruke tape på gulvet. Lag halskjeder fra streng og kartotekkort for elevene, hver picturing en type mat, for eksempel bananer, frokostblandinger, bacon, etc. Hver student bærer en annen mat kjede. Målet for elevene er å prøve å komme inn i riktig mat gruppen i pyramiden så raskt som en klasse som mulig. Slå mat hver gang du gjør aktiviteten. Gjøre det et par ganger for å hjelpe elevene til å bli kjent med de matvaregruppene. Dette spillet fungerer best for yngre elever.

Vitamin C Test

Ulike frukt og juice har ulike nivåer av vitamin C. Siden mennesker ikke kan produsere dette vitaminet selv, er det viktig for oss å vite at vi får en tilstrekkelig mengde. En 2% jod løsning blandet med vann og maisstivelse skaper en mørk purpur-blå farge. Kjøp den 2% jod-løsning på en lokal apotek. Tilsett 1 ss til 1 ss vann og holde legge vann til du har en pastalignende konsistens. Legg 250 ml vann til løsningen, koke den i 5 minutter, la den avkjøles, og legge den til et øye dropper. Sett 10 dråper av løsningen i 75 ml vann og tilsett noen dråper av jod til den når en mørk purpur-blå farge. Sett 5 ml av den nye løsning med jod i en 15-ml testrør. Tilsett 10 dråper av saften fra frukten eller drikke du ønsker å teste. Løsningen vil begynne å rotere lettere på grunn av tilstedeværelsen av vitamin C, og løsningen som er den letteste er den med den høyeste mengde av vitamin C. teste flere forskjellige frukter eller drikkevarer.

Kalsium Test

Vis elevene hvorfor kalsium er så viktig for bein med denne aktiviteten. Denne aktiviteten krever vann, eddik, krukker, og kylling leggbena. Plasser en kylling bein i hver krukke og hell vann i en krukke og eddik i den andre. Forsegle glassene i tre dager eller mer. Fortell elevene at eddik løser opp kalsium. Unseal bein og vaske dem av. Har elevene ta ut bein og teste deres fleksibilitet. Drøft hvordan kalsium er viktig i kroppen for sterke bein og matvarer du kan få det fra.

Fat Test

Diskuterer viktigheten av fett i kroppen, både den positive og de negative aspekter. Snakk om hvordan fettet ser ut når den vises direkte, og hvorfor det er fet eller fet. Ved hjelp av en brun papirpose, vil du teste hvilke matvarer har et høyt fettinnhold. Skjær en brun papirpose i fem av syv tommers biter og få sammen et utvalg av mat som potetgull, poteter, frosting, peanøttsmør, etc. Gni litt av maten til hvert stykke brun papirpose og merke dem. La posene tørke i rundt ti minutter, og da har elevene holder posene mot lyset for å se etter de fettete fettflekker. Snakk med elevene om hvilke matvarer bør spises i moderate mengder på grunn av fettinnholdet.