Digidexo.com

Slik unngår du at fordøyelsessykdommer

Slik unngår du at fordøyelsessykdommer


Fordøyelsesproblemer kan skape kaos på ditt daglige liv og velvære. Fordøyelsesbesvær, magekramper, oppblåsthet, diaré og forstoppelse kan lage en lys dag slå surne i løpet av sekunder. Med noen enkle endringer i ditt daglige kosthold og livsstil, kan du forhindre fordøyelsessykdommer og føle levende og sunt.

Slik unngår du at fordøyelsessykdommer

Hindre fordøyelsessykdommer

•  Lag en vane å drikke vann hele dagen. Sprite opp et kjedelig, kjedelig glass vann med sitronskiver eller en frisk kvist av mynte. Mangel på vann i kosten er den viktigste kilden til forstoppelse og relaterte fordøyelsesplager og lidelser. Hydrat kroppen din og vedlikeholde din naturlige fordøyelsesprosessen ved å drikke 6 til 8 glass vann daglig.

Handel med dine chips og informasjonskapsler for frisk frukt og grønnsaker. Start med å bytte ut en av dine daglige snacks med et eple eller baby gulrøtter. Prøv å implementere denne i en uke og gradvis øke inntaket av frisk frukt og grønnsaker ukentlig.

Lær hvordan du kan forhindre fordøyelsessykdommer og hvordan fordøyelsessystemet fungerer online ved å besøke nettsteder som American Gastroenterologisk Association (se Ressurser nedenfor).

Forskning mulig matallergener som du kanskje ubevisst har. Besøk med legen din for å se om du lider av visse matintoleranse eller overfølsomhet. Mat allergi kan forårsake store fordøyelsesplager som alvorlig mage smerter, gass, oppblåsthet og diaré. De vanligste kildene til mat allergener inkluderer hvete, soya, peanøtter, viss skalldyr og melkeproteiner.

Utvikle et støttesystem for gastrointestinal barriere ved å spise mat kilder rik på choline. Kolin gir ernæringsmessig støtte for en sunn slimlag i cellene i mave-tarmkanalen, og dermed opprettholde en sunn motstand mot magesyre. Kolin er avledet fra naturlig salat og blomkål, samt soyabønner og egg.

Etablere taktikk for å administrere og redusere stress i dagliglivet. Stress er en stor medvirkende faktor i utviklingen av fordøyelsessykdommer. Forskning har vist at tarmen reagerer på en negativ måte å understreke faktorer og reaksjoner i kroppen. I tider med høyt stressnivå kroppen din ikke klarer å absorbere næringsstoffer riktig og absorpsjon nivåene er redusert. Prøv yoga eller meditasjon for å roe ned, slappe av og fremme et sunt fordøyelsessystem.

Hint

  • Rådfør deg med legen din for råd om forebygging av fordøyelsesproblemer og behandlinger som er spesifikke for dine symptomer.