Digidexo.com

Hva er årsakene til lav Kreatin Protein?

Hva er årsakene til lav Kreatin Protein?


Kreatinfosfat er brutt ned i kroppen og produserer kreatinin. Kreatinin gjør energi i kroppen. Man kan sjekke sin kreatinin nivå ved å ha sin urin eller blod testet for det. Den kreatinin nivået er en indikator på nyre helse.

Lav Protein

En årsak til lav kreatin protein er en diett med lavt protein. Det er viktig å inkludere mat som er høy i protein for å holde nivået høyt. Disse matvarer kan inneholde svinekjøtt, tunfisk, biff, nøtter og fisk. Alle som har spørsmål om hva slags mat inneholder store mengder protein bør søke lege.

Skade

Når en person skader en muskel, kan det heve kreatinin nivåer i kroppen. Dette vil i sin tur øke muskelmasse. Når muskelmasse avtar i kroppen, kan kreatinin reduseres også. Kreatin protein nivåer har en tendens til å være høyere hos menn på grunn av testosteron.

Graviditet

Graviditet er en annen årsak til lave kreatin protein nivåer. Når et foster utvikler seg i en kvinne, er de næringsstoffene som sendes til babyen gjennom navlestrengen. Fordi kroppen går gjennom ekstreme forandringer i løpet av denne tiden, gravide kvinner har en tendens til å ha mindre kreatin fosfat. Denne reduksjonen i fosfat senker nivået av kreatinin protein.

Liver Disease

Leveren produserer hjelper kreatin i kroppen. Når orgelet ikke fungerer som den skal (for eksempel under leversykdom), kan det hende at kroppen ikke produserer nok kreatin og nivåene kan være lav. Leversykdom kan føre til redusert muskelmasse i kroppen også.

Advarsel

Hvis du mistenker at du har lavt kreatin protein, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart. Legen kan være i stand til å gi riktig diagnose og behandling.

Informasjon

Kreatinin er biprodukt av kreatinfosfat. Kreatinin utskilles ved personens nyrer. Dette er grunnen til kreatinin blir brukt som en indikator på nyre helse i det menneskelige legeme. Normale nyrer skal produsere normale kreatinin nivåer daglig. De eneste normale endringer kan oppstå når personen er å spise en diett høy på protein. Den muskelmasse har en tendens til å avta med alderen på grunn av lave kreatin protein nivåer.

Sykdommer

Når kreatinin-nivåene er lave i kroppen, kan det være et tegn på at en sykdom som er til stede og å skade legemet. Disse sykdommene kan betydelig redusere muskelmasse av kroppen. Dette kan resultere i nedsatt funksjonsevne som muskeldystrofi. Dette betyr at personens musklene vil føle svak og kan være vanskelig å bevege.