Digidexo.com

Slik starter en trosbasert Halfway House

Slik starter en trosbasert Halfway House


Vinne kampen mot avhengighet alltid begynner med en full-blåst rehabilitering stint hvor intensiv terapi og atferd modifikasjon hjelpe pasienter innser opprinnelsen til deres problemer. Skjøre følelser er brakt til overflaten som en pasients utslipp tid nærmer seg, og det er derfor overgangsboliger er så kritisk til full gjenoppretting. Overgangen til en overgangsbolig kan bety forskjellen mellom utvinning og tilbakefall, så din innsats for å starte en trosbasert halvveis huset kunne ikke være en viktigere personlig eller åndelig oppdrag.

Bruksanvisning

•  Sjekk statlige lover og forskrifter for å få informasjon om åpning og kjører en overgangsbolig som er administrert av en religiøs organisasjon eller tro å starte på riktig juridisk fotfeste. Les "Faith-Based Halfway House Wins regjerende" for å forstå hvordan din tro-baserte overgangsbolig kan påvirke alt fra reguleringsplan til beskatning før du tar ytterligere skritt.

Fil for 501 (c) 3 nonprofit status. Finn en advokat villig til å håndtere dette for deg som en pro bono prosjekt eller slå til en av de mange online juridiske tjenester til deg gjennom papirene og innlevering prosessen. Danne en komité bestående av medlemmer av kirken eller filantropiske-minded folk som tror på din trosbasert tilnærming til å servere publikum. Be hver frivillig å tjene på overgangsbolig styre.

Finn eiendom som er arkitektonisk konfigurert og regulert til gruppen levende; fil for en varians hvis det ikke er. Forutse tilbakeslag fra folk som bor i boligområder, som ideen om å rehabilitere mennesker innenfor nabolag er ikke alltid en populær plan. Les opp på NIMBY (Ikke i My Back Yard) tilfeller (se link) for å finne ut hvordan The Fair Housing Act kan hjelpe din tro-baserte overgangsbolig vinne slike veisperringer.

Skaffe lisenser og tillatelser som kreves for å drive din tro-baserte overgangsbolig fra stat og samfunn. Unnfange en forretningsplan som sier mål, mål, operasjonelle retningslinjer og retningslinjer som de gjelder for ditt oppdrag.

unnfange et budsjett som dekker forventede kostnader. Organisere en fundraiser eller søke tilskudd til å garantere for boliglån betalinger, vedlikehold og utgifter. Be in-kind gaver - mat, møbler, sengetøy, kjøkkenutstyr, forsyninger og andre nødvendigheter - fra medlemmer. Spør kirker og religiøse organisasjoner å navngi overgangsbolig som en av sine departementer for å få pågående økonomisk hjelp.

Fordel en politikk manuell der din tro-baserte overgangsbolig vil fungere. Inkluder kriteriene under der du vil godta og hus innbyggere pluss forskrifter og vilkår som må være innfridd dersom beboerne er å forbli på lokalene. Fastsette kreves av kunder ansvar under oppholdet (husarbeid, en jobb, skolegang, terapi) og gjøre det klart lovbrudd som bosatt kan fjernes.

Utkast en overgangsbolig / klient kontrakt så de akseptert i samfunnet forstå deres fysiske, følelsesmessige og åndelige forpliktelser. Tillate kundene å delta i beslutninger som fører tilsyn med driften av anlegget som de beveger seg fra heltids residency til frigjøring din tro-baserte halvveis huset fungerer som en pågående modell for ikke-tilbakefall.

Tips og advarsler

  • Fokus åndelig Omsorgssvikt på menn eller kvinner - ikke begge deler - som kjønnsbasert konflikt kan hindre utvinning og gjør kjører overgangsbolig vanskeligere.