Digidexo.com

Hva er CHIP midlene som brukes for?

Hva er CHIP midlene som brukes for?


CHIP står for Barnas Health Insurance Program. Det er et statlig program som søker å sikre at alle barn er gitt medisinsk forsikring slik at de kan søke medisinsk og tannpleie fra en tidlig alder. Den assistanse gis basert på de økonomiske behovene til barnet. Noen familier er ikke pålagt å betale noen out-of-pocket utgifter til dekning, mens noen familier er pålagt å betale $ 50 per år. Midlene kan brukes til nesten enhver medisinsk behov for barnet, inkludert tannlege besøk og selv turer til øyelege.

CHIP Funds dekker et bredt spektrum av medisinske tjenester

For familier som er bekymret over hvordan å betale for den økende utgiftene til medisinsk behandling, kan CHIP midler hjelpe familier har råd til de ulike medisinske behov som nesten alle barn trenger. CHIP midlene dekker rutinemessige tannlege besøk, inkludert rengjøring og fyllinger. Midlene omfatter også synsundersøkelser og resept briller. I tillegg er CHIP midler brukes til medisinsk legebesøk, helsesjekk, spesialister, med psykisk syke, kirurgi og sykehusbesøk. Skulle barnet ditt krever testing eller laboratorietjenester, dekker CHIP medisinsk utstyr, røntgen, lab resultater og blod arbeid. CHIP vil i tillegg dekke reseptbelagte legemidler og vaksiner også.

CHIP Funds Cover ufødte barn

CHIP midlene kan også benyttes av gravide kvinner for svangerskapskontroll av sine ufødte barn. Hvis du er gravid og uforsikret, kan CHIP kunne hjelpe deg. For eksempel kan CHIP midlene brukes til opptil 20 prenatal besøk, reseptbelagte legemidler, to legebesøk for mor etter fødselen av barnet og alle nødvendige kontroller, vaksiner og reseptbelagte medisiner for din nyfødte. CHIP kan også dekke kostnadene for arbeidskraft og levering. Men sykehus kostnader forbundet med et arbeid som ikke resulterer i fødselen av en baby eller falsk arbeidskraft dekkes ikke CHIP tjenester.

CHIP Funds ikke dekker alle medisinske Expense

CHIP fordeler fordeles på statlig nivå. For mer spesifikke detaljer om hva som er dekket av CHIP fordeler, må du ta kontakt med ditt lokale kontor. Men noen vanlige tjenester som ikke dekkes av CHIP inkludere eventuelle medisinske forsyninger eller behandlinger som ikke er medisinsk nødvendig, dekket under et annet program (arbeidstakere kompensasjon eller militære fordeler), skader som omfattes av bil forsikring, gebyrer for ødelagte eller tapte avtaler, kosmetisk kirurgi, rullestoler, bestemte Podiatry prosedyrer eller behandlinger for fedme og vekttap. Din state-spesifikk manual vil mer tilstrekkelig gi deg med spesielle medisinske tjenester og prosedyrer som ikke dekkes av CHIP midler.

Hvordan bli medlem av CHIP

Som hver stat har ulike retningslinjer CHIP, vil hver stat sannsynlig har en annen metode der for å melde barna i programmet. Imidlertid vil alle stater krever et visst nivå av økonomisk nød og fravær av privat helseforsikring for å bli vurdert for programmet. De fleste stater krever også barna til å være yngre enn 18, bosatt i staten innen hvilke du ønsker å søke om ytelser, og en amerikansk statsborger eller fast bosatt.