Digidexo.com

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn

Tegn og symptomer på Magen influensa hos spedbarn


Magen influensa er et virus som er fanget opp av å komme i direkte inneholde et virus. De magevirus multipliserer i tynntarmen og magen influensa symptomer vises innen et par dager. Spedbarn sette mange ting i munnen som kan ha magen influensa virus på dem, sette dem i fare for å få denne sykdommen. Hvis en forelder mistenker deres spedbarn har magen influensa, er det tegn og symptomer å se etter.

Diaré

Spedbarn som har mage influensa vil ha diaré. Det er noen ganger vanskelig å fortelle om et spedbarn har diaré fordi deres avføring er generelt myke til å begynne med, spesielt i morsmelk. Hvis barnet begynner passerer flere avføring plutselig og de er veldig vannaktig, er det mest sannsynlig diaré. Når et spebarn har diaré på grunn av mage influensa, bør den overordnede eller pleier gi barnet ekstra væske for å kompensere for den overskytende fluid som går tapt i avføringen.

Oppkast

Oppkast er et tegn på at et spedbarn har magen influensa. Oppkast hos spedbarn når de har magen influensa vanligvis er ufarlig. Imidlertid, dersom barnet kaster ofte, og kan ikke holde fluid ned, kan de blir dehydrert. Hvis barnet utvikler dehydrering, vil de være sløv og har en redusert urinmengde. Oppkast vanligvis avtar innen 24 timer.

Fever

For et spedbarn som har magen influensa, er en feber et tegn på at kroppen prøver å bekjempe infeksjonen. Et spedbarn som har en rektal temperatur på minst 100,4 har feber. Hvis barnet er mindre enn tre måneder gammel, og deres kroppstemperaturen når minst 100,4 grader Fahrenheit, trenger legehjelp søkes. Hvis barnet er over tre måneder gammel, bør lege oppsøkes når deres temperaturen når 101 grader. Legehjelp trenger ikke å bli søkt hos spedbarn over seks måneder før deres temperaturen når 103 grader. Spedbarn som har en høy temperatur, kan ha en febril anfall.

Magesmerter

Spedbarn som har mage influensa vil ha magesmerter. Siden et spedbarn ikke kan snakke, er det vanskelig for en forelder å fortelle om sine barns vondt i magen. Derfor vil de må lete etter indikatorer som deres spedbarn hadde det vondt. Disse indikatorene inkluderer økt fussiness og handle ubehagelig eller gråte etter å ha spist.