Digidexo.com

Botemidler for Tørre Heels

Botemidler for Tørre Heels


Tørr hud på føttene, særlig hæler, er en vanlig fot sykdom som ofte kan lett behandles med hjem rettsmidler. Tilstanden kan variere fra relativt små flekker av tørr, hard hud og hard hud på pads av føttene til mer alvorlige hæl sprekker som involverer sprekker og blødninger. Fordi huden på foten er den tykkeste på kroppen din, pleier det å være tørr og ru.

Før du begynner

Føttene støtte vekten din hver dag, og er i konstant, ofte intense, kontakt med bakken. Som sådan, føttene er integrerte deler av kroppen som ikke bør neglisjert. En hyppig diett av fuktighetsgivende og peeling kan holde føttene friske og glatt.

Hvis fotpleie er nytt for deg, kan du begynne med en profesjonell pedikyr. Denne relativt rimelig prosedyre ($ 25 til $ 30) er en god måte å fjerne tørr hud og bløt føttene tilstrekkelig før du prøver hjem rettsmidler. Ser på spiker tekniker arbeid kan du også få en idé om hvordan spesifikke verktøy brukes.

At-Home Fotpleie Regime

Begynn din hjemme-fot behandling av soaking føttene i 30 minutter eller mer i varmt vann behandlet med bobler eller spesielt formulerte badeprodukter. Earth Therapeutics, Dr. Scholls og Queen Helenes Footherapy produkter er noen som fungerer bra.

Etter soaking føttene, eksfoliere den ru og tørr hud. For å gjøre dette, kan du bruke en fot fil, pimpstein eller en spesialisert fot produkt som Ped-Egg. Hvis du ønsker, kan du også prøve en valgfri glykolsyre foten peel som Avon Foot Works Pedi-Peel til ytterligere mykgjøre huden.

Når føttene er glatt, straks søke generøse mengder av en mild fuktighetskrem. Det er mange spesialprodukter du kan velge, men noen lotion du har på hånden bør fungere like bra. Mens føttene er dekket i lotion, bruke bomullssokker eller gel booties til "felle i" fuktigheten fra suge og lotion. Hold sokker på i flere timer for fullt absorpsjon og oppmykning eller gå å sove med sokker på og våkne opp til jevnere føtter.

Gjenta hele prosessen en gang i uken eller når føttene begynner å føle grov. Lotion og sokker søkt nattlig kan raskt og dramatisk forbedre foten mykhet.

Advarsler

Personer med diabetes eller dårlig sirkulasjon bør konsultere sin fastlege eller podiatrist før du starter en fotpleie regime. Hvis fotproblemer vedvarer, kan du se en lege for å utelukke disse og andre mer alvorlige forhold.

Vær forsiktig når du peeling eller bruke produkter på skadet hud eller blødende føtter.

Bruk sko som passer godt, ikke constrict blodsirkulasjonen og lar føttene puste.