Digidexo.com

Hva er en god mat for protein?

Dietary Guidelines for amerikanerne utgitt av US Department of Agriculture og Department of Health and Human Services setter anbefalt daglig inntak av protein for den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet på ca 0,36 gram per kilo kroppsvekt. Dette betyr at den gjennomsnittlige amerikanske mann over 20 år, som veier 190 pounds, bør spise ca 68,4 gram protein per dag og gjennomsnittlig amerikansk kvinne, som veier 163 pounds, bør spise ca 58,7 gram protein.

Red Meat

Oksekjøtt gir en utmerket kilde til protein. En biff kan inneholde opp til 55 gram protein.

Annet kjøtt Kilder

For dem som unngår rødt kjøtt, men kan spise kylling, kan man mellomstore kyllingbryst har mer enn 33 gram protein. En annen utmerket biff alternativ, svinekjøtt, kan gi opp til 25 gram protein avhengig av kutt av kjøtt.

Naturlig ikke-kjøtt kilder

For de som ønsker å maksimere proteininnholdet i kosten uten kjøtt, er det en rekke alternativer tilgjengelig, inkludert vanlige grønnsaker, frø, nøtter og bønner. Gode ​​kilder til protein i denne kategorien er: spinat, brokkoli, erter, mandler, soyabønner og linser.

Forbedrede Foods

Med populariteten til høy-protein, low-carb dietter, har mange matprodusenter reformulert sine produkter for å appellere til de som ønsker å øke sine dietter med høy-protein mat alternativer. Dagligdagse matvarer, som korn, granola barer, og til og med vann, forsterket med supplerende protein er tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele landet.

Balansere din diett

Den beste måten å formulere et sunt kosthold er å variere integrering av nærings-rik mat i ditt daglige regime. Husk USDA anbefalte daglige rasjon for protein og lage dine valg med en godt avrundet tilnærming, velger å inkludere proteiner fra grønnsaker, bønner og kjøtt eller kjøtt-erstatning kilder. En variert tilnærming vil gjøre deg i stand til å balansere kostholdet rundt dine mange ernæringsmessige behov.