Digidexo.com

HMO og Akupunktur Informasjon om fordeler

HMO og Akupunktur Informasjon om fordeler


Inntil slutten av 1990-tallet, helse vedlikehold organisasjon (HMO) dekning og akupunktur fordeler forårsaket kontroversielle diskusjoner. Før 90-tallet, det medisinske miljøet anses som eksperimentell og alternativ. Montering vitenskapelige bevis pekte på fordelene med akupunktur for smertebehandling, kvalme og hodepine. Som begynte kundene krevende disse fordelene, begynte HMOs å svare.

Historie

Akupunktur - en type tradisjonell kinesisk medisin (TCM) at det amerikanske systemet kategoriserer som komplementær og alternativ medisin (CAM) - dateres tilbake tusenvis av år. I 1971, under en tur President Nixon tok til Kina, en "New York Times" reporter reiser med ham, James Reston, gjennomgikk en nødsituasjon appendektomi. Legene brukte akupunktur som eneste anestesi under operasjonen hans, noe som førte til en storm av forskning og studier i USA til det medisinske legitimitet og fordelene med akupunktur.

Kontroversen

Etterforskningen av akupunktur i USA tidlig på 70-tallet ga ikke bevisene som kreves for aksept av det medisinske fellesskapet. Den første akupunktur klinikken åpnet i 1972 i Washington, og ble populært. Det medisinske miljøet forsøkte uten hell å stenge klinikken ned. Det tok til på 90-tallet og mer moderne testing evner å produsere vitenskapelige bevis det medisinske miljøet er nødvendig. I mars 1996, Food and Drug Administration endret status for akupunkturnåler fra eksperimentelle enheter til medisinsk verktøy, og dermed åpne veien for dekning under helseforsikringer. I 1997, National Institutes of Health (NIH) utgitt en uttalelse om sikkerheten og effektiviteten av akupunktur for ulike helsemessige forhold.

Dekning

I slutten av 1997 ble amerikansk Spesialitet helsenett den nationa € ™ s første HMO å tilby akupunktur dekning i California. Andre stater, inkludert Arizona, Michigan, Nebraska og South Carolina, fulgt med dekning.

Undersøkelser

I 1997 Landmark Health bestilt en undersøkelse av HMO bruk av alternativ behandling. Selskapet undersøkte 114 HMOs mellom november 1998 og januar 1999. Noen 31 prosent av HMOs undersøkelsen tilbudt akupunktur. I 1999 en studie som undersøker forsikring av CAM-tjenester ble gjennomført i New York, New Jersey og Connecticut. Nesten 40 prosent av forsikrings bærere dekket akupunktur (17 av 43).