Digidexo.com

Svisker og Senna for kronisk forstoppelse

Svisker og Senna for kronisk forstoppelse


Svisker og Senna er effektive naturlige løsninger på felles eller sporadisk forstoppelse, men heller ikke er anbefalt for kronisk forstoppelse problemer. Endringer i rutine og livsstil står for positiv behandling i mange tilfeller av forstoppelse, men kroniske tilstander kan være forårsaket av andre helsemessige problemer, inkludert gastrointestinale sykdommer og diabetes. Svisker 'effektene er mindre skadelig enn de mulige bivirkninger av Senna, men verken bør brukes uten medisinsk tilsyn i tilfelle av kroniske tilstander.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse en vanlig gastrointestinal lidelse, og mennesker som har det lider av hard avføring, anstrengende og sjeldne bevegelser. Denne lidelsen kan føre til andre helsemessige problemer hvis venstre ubehandlet. Kronisk forstoppelse presenterer et helt annet sett av faktorer, og er definert som langvarig eller tilbakevendende. Dette nivået av forstoppelse er en alvorlig lidelse som ikke kan tilstrekkelig behandles med svisker eller Senna.

Svisker

Svisker er et naturlig alternativ til kjemisk avføringsmidler i behandlingen av forstoppelse. Sviske juice inneholder dihydrophenylisatin, et avføringsmiddel. Svisker er medlem av plomme arter og blir ofte solgt som en tørket frukt, hel og pitted, eller som en juice som er laget ved å tilsette frukt med damp og deretter trykke saften fra den. Sviske juice er også høy i antioksidanter.

Senna

Senna eller Cassia senna ekstrakt (en prosess med damp destillasjon) inneholder dimeriske glykosider, ifølge National Cancer Institute, som skaper en rekke kjemiske reaksjoner i tykktarmen, lindrende forstoppelse. Senna har ikke blitt undersøkt av FDA for sikker bruk og kan presentere farene ved langvarig bruk. Senna brukes som en te, et ekstrakt eller i andre kommersielle preparater. Når tatt, tar den urt effekt i 12 til 16 timer.

Fordeler og ulemper

Som naturlige løsninger til forstoppelse, både svisker og Senna gjøre jobben. Svisker har ingen toksisitet og ingen kjente bivirkninger, mens Senna har potensielle reaksjoner og mulige farer med langvarig bruk, men gir lindring i en moderat periode. Svisker eller sviske juice forbrukes daglig kan gi pågående lindring av vanlige forstoppelse problemer. Begge løsningene skal følge høye fiber dietter for sunnere tarmfunksjonen. Det er heller ikke anbefalt for langvarig eller kronisk forstoppelse.

Forsiktig

Avføringsmidler er generelt anbefalt for sporadisk bruk. Senna har en fare for avhengighet, samt noen mindre vanlige bivirkninger som kan omfatte allergiske reaksjoner og smerte. Betennelse i tarmen kan føre med utvidet bruk. De som lider tarm lidelser bør ikke bruke noen avføringsmiddel uten medisinsk konsultasjon. Gravide og ammende mødre bør unngå å bruke Senna.