Digidexo.com

Slik Shop for low-carb matvarer

Shopping for low-carb mat er en ganske enkel prosess. Det vanskeligste trinnet er å være disiplinert nok til ikke å kaste godteri inn i handlekurven. Du må være viljesterk og bestemt på å holde seg på low-carb banen.

Slik Shop for low-carb matvarer

•  Kjøp en bok som "The Doctors Pocket Calorie, Fat & Carb Counter" av Allan Borushek. Les gjennom det å få et inntrykk av hvor mye karbohydrater i noen av dine favoritt mat. Deretter se på andre matvarer og vurdere hva du kan bruke som en erstatning. Prøv for eksempel peanøtter i stedet for potetgull.

Se alltid på ernæringsmessige informasjon. Ta mengden karbohydrater i hver servering og trekk fra kostfiber nummeret. Dette vil være antall karbohydrater du teller i hver servering. Som du handler, skrive ned hvor mye karbohydrater per porsjon du legger den i en dagligvarebutikk kurven.

•  Hold deg rundt på utsiden av midtgangen. Low-carb elementer som kjøtt, egg, ost og noen frukter og grønnsaker som regel er på utsiden aisles i de fleste dagligvarebutikker. De andre gangene inneholde carb-lastet elementer som chips, kjeks, godteri, kakemikser, sukker, mel, pasta, frokostblandinger og mange andre elementer.

Velg komplekse karbohydrater. Plukk elementer høyere i fiber hvis du ønsker å spise karbohydrater.

Juster drikke valg hvis det er nødvendig. Den enkleste måten å gå low-carb er å drikke vann, men hvis du kjøper drikke på butikken, husker noen ting. Juice kan høres bra for deg, men de fleste er lastet med sukker. Diet soda er veien å gå. Hvis du drikker alkohol, bortkommen vekk fra øl. Også holde seg borte fra cocktails som margaritas og daiquiris. De er lastet med sukker. Mest vin har bare noen få karbohydrater og brennevin som ikke er smakstilsatt har ingen karbohydrater.