Digidexo.com

Hvordan du skal betale for astma medisiner

Astma kan være en kostbar sykdom å behandle, og fordi det er ingen kur, er pågående bekostning. Personer med selv moderat astma trenger ofte minst tre medikamenter, ifølge Astma & Allergiforbund Foundation of America. Det er nå flere astma medisiner assistanse programmer for å hjelpe astmasyke betale for medisiner.

Bruksanvisning

Bestem ditt behov

•  Lag en liste over dine nåværende astma medisiner. Skriv ned navnene og sterke sider. For eksempel Advair 50/250.

Lag en liste over de narkotika produsenter. Se på astma medisiner narkotika etiketter eller bokser for å finne produsenten av stoffet. For eksempel er laget av Advair GlaxoSmithKline, og Symbicort er produsert av Astrazeneca.

Gruppe narkotika av produsenten.

Beregn din inntekt. De fleste astma medisiner assistanse programmer vil be om månedlig inntekt, så har denne informasjonen klar før du ringer. De fleste vil be om lønn stubber eller andre betalingsbekreftelse. De fleste legemiddelfirmaer tilby hjelp til de som gjør $ 30000 i året eller mindre, eller en familie på fire gjør $ 60 000 eller mindre.

Kontakt Produsenter

Kontakt individuelle produsenter. Mange legemiddelprodusenter har nettsteder og telefonnumre satt opp for astma medisiner hjelpeprogrammer.

Kontakt legen din. Du Legen må skrive en ny resept som vil gå direkte til narkotika produsenter. I tillegg kan legen din behøve å skrive et brev om at du trenger denne medisinen, og har ikke råd til det.

Kontakt Partnerskap for Prescription Assistance. Hvis du har astma medisiner fra flere forskjellige legemiddelprodusenter, kan det være nyttig å bruke et program. Partnerskap for Prescription Assistance er en oppgjørssentral som er et enkelt punkt for tilgang til mer enn 475 offentlige og private programmer, inkludert nesten 200 tilbys av farmasøytiske selskaper.

Be om gratis vareprøver fra din lege eller helsepersonell. Hvis du er i umiddelbar nød, og har ikke råd til astma medisiner, ta kontakt med din lege.