Digidexo.com

Hvordan få Medicaid eller TennCare i Tennessee

Hvordan få Medicaid eller TennCare i Tennessee


Tennesseans som trenger hjelp i å betale medisinske regninger, se leger og få andre helsetjenester, men som ikke har råd til å betale for medisinsk forsikring kan være i stand til å få dekning med TennCare, Tennessee Medicaid-programmet. Kvalifiserte Tennesseans kan få de fleste tjenester som rutinemessige kontroller, svangerskapsomsorg, mammografi, celleprøver og prostata screenings for gratis. Voksne på TennCare må kanskje betale en liten copayment for visse reseptbelagte legemidler, men det er ingen apotek copayments for kvalifiserte barn. For å finne ut om du kan få Medicaid i Tennessee, sende inn en søknad til din lokale avdeling for Human Services (DHS) kontor i Tennessee.

Bruksanvisning

•  Møt kategori krav til TennCare. Du kan kvalifisere for TennCare hvis du har lav inntekt og du tilhører en av disse kategoriene: gravide, barn under 21 år, foreldre eller omsorgspersoner for mindreårige barn, folk som får ytelser fra Social Security Administration og kvinner som har blitt diagnostisert og har behov for behandling for brystkreft eller livmorkreft. Selv om denne listen er ikke komplett, disse er de fleste av de gruppene som er omfattet av Tennessee Medicaid-programmet.

Du må oppfylle kravene til kategori du faller inn under inntekt. Hver gruppe har sine egne inntektsgrenser og enkelte grupper selv har regler på hvor mye ressurser du kan eie. Eksempler på ressurser omfatter bankkontoer, eiendom og kjøretøy.

For eksempel, for å kvalifisere for Medicaid i Tennesse under gravide kvinner kategorien, må du ha en månedlig inntekt på $ 1972 for en husholdning på tre personer og en månedlig ressurs grense på $ 2000 per 18. november 2010. Husk at disse tallene bør brukes kun for referanse; den eneste måten å finne ut om du kvalifiserer for Medicaid er hvis du søker.

Få en søknad om familiegjenforening Assistance Program og fordeler (den TennCare programmet). Du kan skrive ut en kopi ut fra Tennessee DHS hjemmeside.

Hvis du ikke har en skriver, ring din lokale DHS kontor for å be om at en søknad bli sendt til deg eller plukke opp på det stedet. Det er en DHS kontor ligger i hver av Tennessee 95 fylker. For å finne telefonnummeret og adressen til din lokale DHS kontor, bruke kontor locator på DHS hjemmeside.

Fullfør papir søknad om TennCare.

Eller, hvis du foretrekker det, kan du fylle ut en elektronisk søknad online på DHS hjemmeside; gå til websiden kalt "Potential Kvalifikasjon Screening og Online Application" for å få tilgang til den elektroniske søknaden.

Send inn utfylt søknadsskjema til ditt lokale DHS kontor for vurdering. Du kan sende søknaden ved å sende epost, faks eller bringe den til kontoret i person. Hvis du har fylt ut en søknad på nettet, sende det elektronisk når du blir bedt om å gjøre det.

Vent å høre fra DHS; DHS vil informere deg om din TennCare valgbarhet innen 45 til 90 dager fra du mottar din søknad.

påklage vedtaket hvis DHS benekter du av Medicaid fordeler. Ring 866-311-4287 for å starte klageprosessen.

Tips og advarsler

  • DHS kan be deg om å gi bekreftelse eller bevis på den informasjonen du skrev på søknaden din; de vil informere deg om de dokumenter som er nødvendige for å avgjøre din Medicaid valgbarhet. Eksempler på verifikasjoner som kan være nødvendig omfatte bevis på statsborgerskap eller juridisk status i USA, identitet, alder, bosted, inntekt og ressurser.