Digidexo.com

Hvordan bli et høreapparat Dispenser

Hvordan bli et høreapparat Dispenser


Høreapparat dispensering er en karriere felt som er raskt på vei oppover. Tilbyr ikke bare muligheten til å gi gave av å høre til svekket, blir et høreapparat dispenser tilbyr også muligheten for jobb stabilitet. På grunn av globalisering og økt levestandard i mange deler av verden, har tilgang til medisinsk hjelp vokst. Som et resultat, er kvalifisert fagfolk som er i stand til riktig montering, programmering og endre høreapparater er i større etterspørsel.

Hvordan bli et høreapparat Dispenser

•  Bruk for å arbeide for en dispenser. Se etter et kontor som er villige til å ansette ulisensierte assistenter. Du kan også prøve å jobbe for et høreapparat selskap, selv om dette kan være vanskeligere.

Få sponsing fra en lisensiert dispenser. Å bli høreapparatdispenser krever upfront opplæring før du kan fortsette videre. Hvis du har oppnådd trinn én, kan du hoppe over dette trinnet. Hvis du ikke er i stand til å få arbeid på en dispenser kontor eller med høreapparat selskap, apprenticing er det eneste alternativet.

Acquire en signatur fra selskapet, avdeling eller enkeltperson som sponset treningen din, som sier at du har fullført treningen vellykket som kreves av staten. Dette må gjøres før du får lov til å ta statens lisensiering eksamen.

Pass statens eksamen. Ta kontakt med en lisensiering styret for å finne ut opplysningene, for eksempel dato, sted og tidspunkt for kommende tester, avgifter som må betales før du tar eksamen, og eventuelle andre krav som er fastsatt av staten styret.

Hint

  • Fullfører de nødvendige opplæring timer under den uavhengige tilsyn av en lisensiert høreapparat dispenser kan være vanskelig, så konkurransen er høy for disse jobbene. Det er derfor det er best å prøve å starte på et kontor eller med høreapparat selskap.
  • De fleste lisensiering styrene krever en årlig fornyelse av lisensen, som vil ofte avhenge av ferdigstillelse av flere kurs.
  • De fleste statlige lisensiering styrene vil kreve at du fremlegge bevis for amerikanske statsborgerskap (eller berettigelse til å jobbe i USA). Du må også være en high school graduate og vil sannsynligvis behovet for å sende inn kopier av medisinske filer som beviser dine vaksinasjoner er oppdatert og at du ikke er infisert av smittsomme blodsykdommer.
  • Det er ulovlig å dispensere høreapparater uten gyldig lisens.