Digidexo.com

Bruker for Bee Pollen

Bee pollen har blitt brukt i århundrer som en helse mat og som medisin. Selv i dag, er bee pollen fortsatt som svært "kraftig" blant naturalis healere. Det er lastet med næringsstoffer som hjelper kroppen å opprettholde en naturlig flyt av levende. Med bee pollen, det er nok av fordelene uten alle bivirkningene. Det er imidlertid ikke anbefalt å ta bee pollen hvis du har en allergi mot bier.

Hvordan Bee Pollen kan tas

Bee pollen kan finnes i kapsler som kan tas oralt. Det kan også bli funnet i pulverform som kan blandes med vann eller lagt til smoothies. To av de vanligste navnene for bee pollen kosttilskudd Royal Jelly og Bee Pollen Complex. Begge kan kjøpes på helsekostbutikker eller i helsekost-delen på de fleste dagligvarebutikker for rundt $ 10 en flaske.

Et sunt immunforsvar

Bee pollen bidrar til å bygge et sunt immunsystem. Fordi den har vitamin A, B, C og E, sammen med 22 aminosyrer, samt mange mineraler, inkludert kalsium og jern, kroppen er fullstendig beskyttet fra topp til tå, innvendig og utvendig.

Øke energinivået

Bee pollen er pakket full av protein, har rikelig med fiber, og er full av karbohydrater. Med alle disse næringsstoffer, sammen med vitaminer og mineraler, legemet blir matet tilstrekkelig, noe som vil resultere i energi og vitalitet.

Allergi suppressant

Fordi bee pollen er en av naturens sunneste næringsstoffer siden det er fullpakket med nesten alle de essensielle næringsstoffene kroppen trenger, har det vist seg å motvirke mange allergier. Når det tas regelmessig, det hjelper kroppen å bygge opp naturlige forsvar til ting som det ellers ville prøve og avvise.

Anti-Inflammatory

Bee pollen fungerer som en anti-inflammatorisk som hjelper kroppen å bekjempe mange sykdommer, for eksempel hjertesykdom, hjerneslag, aldring og hemoroider.

Vekttap

Bee pollen naturlig styrker stoffskiftet, noe som hjelper det til å fungere til sitt fulle potensial. Bee pollen hjelper også stabilisere kjemikalier i kroppen, slik at alt går og brenner som det skal. Bee pollen hjelper i tempe appetitten, slik at den fungerer som en sult suppressant.