Digidexo.com

Hvordan redusere Hyperpigmentation Marks

Hyperpigmentering merker, også kjent som "alder flekker", er misfargede flekker på huden som vises mørkere enn de omkringliggende områdene. De har en tendens til å dukke opp med alderen, men du kan både forebygge og eliminere dem ved å ta noen enkle trinn for å holde huden sunn innvendig og utvendig.

Bruksanvisning

•  Legg vitamin A og E til vitamin diett. Vitaminene A og E har vist seg å redusere fargen av eventuelle hyperpigmentering flekker. Det kan ta en stund, men konsekvent tar disse vitamintilskudd bør hjelpe.

Påfør vitamin E olje til stedene. Vitamin E olje kan redusere forekomsten av misfarging på huden hvis brukt jevnlig over tid.

Hold ansiktet ut av solen. Dette vil hindre lyse flekker (inkludert de du kan ennå ikke påvise) fra mørkere. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en solkrem med solfaktor 15 eller høyere. (SPF står for "sol penetrasjon faktor." Jo høyere tall, kan de mindre skadelige stråler fra solen trenge.)

Camouflage dine hyperpigmentering markerer med mineral makeup foundation. Visse produkter på markedet er blandet for å spesifikt redusere farge når den brukes til en hyperpigmentering spot. For utvortes bruk, de er verdt et forsøk. Også, mineral makeup stiftelser er helt naturlig og inneholder en naturlig solfaktor, noe som gjør dem bedre for skadet eller potensielt skadet hud enn andre produkter.

Tips og advarsler

  • Hvis hyperpigmentering merker ikke svarer i løpet av de neste par månedene av regelmessig behandling, kan det være nødvendig å konsultere en plastisk kirurg eller en kosmetisk hudlege for å få dramatiske resultater.
  • Hyperpigmentering merker kan være tegn på hudkreft. Få alle dine flekker sjekket av en hudlege umiddelbart, deretter begynne dine andre veier for behandling.