Digidexo.com

Hvordan lage Kontaktlinser Feel Better

Hvordan lage Kontaktlinser Feel Better


Kontaktlinser kan forårsake øyeirritasjon varierte fra lett til alvorlig. Årsaker kan være øye tørrhet, gamle objektiver, skjeve linser, et fremmedlegeme i øyet, og i ekstreme tilfeller, øye smitte og sykdom. Hvis dine kontaktlinser er konsekvent plager øynene dine ikke ignorere det, og oppsøke lege. For kortvarig lindring, finnes det metoder for å prøve.

Hvordan lage Kontaktlinser Feel Better

•  Skyll linsene ved fjerning, rense dem og suge dem i flerbruksløsning over natten. Mange problemer som forårsaker ubehag unngås med riktig rengjøring.

Vask hendene grundig og skyll kontaktlinser med multipurpose løsning før du setter dem inn i øynene. Hvis du føler at det er noe på linsen irritasjon av øyne, fjerne den, skyll linsen igjen og erstatte det.

Bruk smøremiddel øyedråper som er laget for kontaktlinser for å berolige øyet. Ifølge eMedicine Helse, forbruker helse informasjonsside, er tørre øyne syndrom vanlig blant de over 40 år, og er mer vanlig blant kvinner enn menn.

Blink ofte når du arbeider på en datamaskin. Øyne og linser tørke ut når du ikke blinke.

bruker kontaktlinser for en begrenset tidsperiode. Kontaktlinser hindre flyten av oksygen inn i øynene. Utvidet slitasje kan gi smerter, rødhet og tåkete syn.

Finn og fjerne en linse som bretter i to og løsner fra hornhinnen din ved å legge til noen kontaktlinsefuktighetsdråper til øyet. Lukk øynene og forsiktig massere det før linsen vises. Ikke få panikk, er det umulig for kontakten å bli fanget bak øyet.

Hint

  • Carry multipurpose løsning, en backup par briller og en kontaktperson tilfelle med deg i tilfelle du får noe i øyet mens du er borte fra hjemmet.
  • Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan øyeleger ikke anbefale å bruke linser for lengre perioder, samt over natten. Utvidet slitasje kan føre til mikroorganismer for å bygge opp på linsen og infeksjon.