Digidexo.com

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

Amerikanske samfunnet forherliger busty kvinne og som et resultat av mange kvinner ønsker et større bryst. Ifølge statistikken, er den gjennomsnittlige kvinnens cup størrelse en 34 B, langt fra den gjennomsnittlige 34 C eller 34 D som er portrettert i mange magasiner og hele Hollywood. Det er mange gimmicker på markedet som hevder å øke en kvinnes byste størrelse. Men mange av de samme produktene føre til vektøkning og holde vann. Mens større bryster kan være ditt endelige mål, er det lite sannsynlig at det å få noen pounds er i planen. Disse trinnene vil hjelpe deg å gjøre dine bryster større uten å få ekstra vekt.

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

Hvordan Forbedre bryster uten vektøkning

1 Gjør øvelser for å øke brystmuskulaturen. Gå til et lokalt treningssenter og snakke med en personlig trener. Spør dem hvordan du kan bygge opp brystet og brystmuskulaturen. Med de riktige øvelsene, kan du øke fastheten og størrelsen på brystmusklene. Som et resultat, vil brystene vises fastere og perkier.

2 Gjør øvelser for å flate magen. Hvis du stramme opp magemusklene, vil du ha en flatere mage. Som et resultat, vil brystene dine ser større og rundere.

Bruk en push-up BH. Ved hjelp av en enkel push-up bh, kan du gi en illusjon om at du har en større byste størrelse. En push-up BH vil presse opp brystene dine og gi deg litt ekstra cleavage. Dette vil gjøre brystene ser større og føles større.

Prøv en vann BH. Vann BH er en kombinasjon av de typiske push-up BH og polstret BH. Vannfylte pakkene er satt inn i BH som gir en illusjon av at den enkelte har større bryster. Vannet inserts kommer i forskjellige størrelser slik at du kan variere størrelsen på brystene dine basert på hvilke setter du bruker. Victorias Secret har en stor linje av vann BH.

Hvis du er lei av de polstret BH og vann BH, vurdere å gå til en plastisk kirurg for å få en brystforstørrelse. Dette vil gi deg en permanent løsning på små bryster. Det er noen ned sider. Først er en brystforstørrelse dyrt, så du må spare penger. Dernest må du til lekser. Finn de beste plastisk kirurg tilgjengelig, ellers kan du ende opp med et mislykket boob job. Til slutt, sette av tid for utvinning. Du vil trenge litt ned tid å gjenopprette.

Hint

  • Hvis du vurderer en brystforstørrelse, gjør din forskning.
  • Ikke gå for stort på vann bh inserts. Du ønsker fortsatt å se naturlig.