Digidexo.com

Hva er tause Beslag?

Hva er tause Beslag?


Anfall oppstår når elektriske signaler i feil hjernen øyeblikk. En type anfall er kjent som en petit mal anfall. Petit mal-anfall blir noen ganger referert til som lydløs anfall eller absensanfall fordi de ofte er vanskelig å oppdage på grunn av sine små symptomer. Mens grand mal anfall er preget av voldsomme krampetrekninger som er ganske merkbar.

Time Frame

Silent anfall vanligvis bare vare noen få sekunder. Berørte enkeltpersoner er ikke klar over at et anfall er overhengende og ikke har noen langvarig effekt når anfallet er over.

Symptomer

Personer som har tause anfall mister bevisstheten til en viss grad. De kan virke som om de er dagdrømmeri. De som har en stille anfall vanligvis begynner samspill igjen normalt i løpet av få sekunder, og ikke innser at noe har skjedd med dem.

Misforståelse

Ifølge Epilepsy Foundation, er tause anfall ofte forvekslet med komplekse partielle anfall, noe som kompliserer behandlingen. Komplekse partielle anfall, men er annerledes ved at en aura forut dem og de er lengre i varighet.

Effekter

Silent anfall er vanligvis ikke farlig. Men de kan føre til lærevansker fordi de berørte enkelte savner viktig informasjon under hvert anfall.

Behandling

Silent anfall behandles med antiepileptiske medisiner.