Digidexo.com

Hvor lang tid tar en IVF-behandling ta?

Hvor lang tid tar en IVF-behandling ta?


Når jeg prøver å bli gravid naturlig for et år eller mer har sviktet, vil en lege anbefale et besøk til en fruktbarhet spesialist for å få hjelp. Mange vil henvise sine pasienter til å forsøke in vitro fertilisering (IVF).

Det første skritt for IVF - bloodwork

Legen din vil ønske å gjøre blod arbeid for å sjekke hormonnivået og sørge for at du er fri for hiv og hepatitt. Når resultatene av disse testene er oppnådd, kan den IVF syklusen begynne.

Ovarian supression

Mange klinikker vil ha du begynner å injisere et stoff som Lupron løpet av syklusen før IVF. Disse injeksjoner undertrykke eggstokkene for å hindre dem fra eggløsning tidlig.

Eggstokkstimulering

Når menstruasjonen begynner, vil du ha en ultralyd og mer blod arbeid. Du vil deretter starte et ekstra sett med daglige injeksjoner for å stimulere eggstokkene. Du vil administrere både medisiner før egguthenting to uker senere.

Egg henting og overføring

Natten før henting er planlagt du vil administrere en injeksjon av hCG, som vil føre til at du har eggløsning. Etter at eggene blir hentet, vil de bli befruktet og overført tilbake til livmoren din som embryoer noen dager senere.

Progresterone Support og graviditet Testing

Etter egg overføring, er det nødvendig å ta progesteron inntil graviditet er bekreftet. Fra start til slutt, tar en IVF syklus fire til seks uker.