Digidexo.com

Effektene av Valtrex

Genital herpes er en viral tilstand overføres gjennom huden i løpet av intimitet. Anslagsvis 50 millioner mennesker har tilstanden, noe som tilsvarer én av fem voksne. Alle som er seksuelt aktiv kan få sykdommen, og det er ingen kjent kur. For å kontrollere utbrudd, kan legen forskrive et medikament som heter Valtrex, som reduserer utbrudd, noe som igjen bidrar til å hindre spredning av smitte til andre mennesker.

Typer

Valtrex brukes for behandling av både HSV-1 (herpes simplex virus) og HSV-2. HSV-1 manifesterer seg med utviklingen av forkjølelsessår rundt munnen, mens HSV-2 forårsaker utbrudd rundt underlivet. Vannkopper og helvetesild er andre former av herpes virus.

Funksjon

Valtrex kan kontrollere antall utbrudd du opplever. Faktisk, i løpet av en fersk klinisk studie, pasienter som tok Valtrex ved anbefalt dose på en gang daglig var utbrudd gratis for omtrent ett år. Noen pasienter velger å bruke Valtrex bare når de opplever tegn på et utbrudd.

Fordi viruset kan være aktiv på huden uten en faktisk utbrudd, Centers for Disease Control and Prevention anbefaler også å ta Valtrex på daglig basis redusere spre herpes virus. Sytti prosent av personer smittet med herpes rapport å ha kontrahert det fra deres partner da de var utbrudd gratis. I tillegg til å ta Valtrex hver dag, bør kondom brukes hver gang du har sex for å unngå å spre viruset til partneren din.

Fordeler

Herpes utbrudd kan virkelig opprørt livet ditt. Under et utbrudd, kan sår eller blemmer i underlivet oppstå. Disse blemmer kan være svært smertefullt og er ofte utløses av stress, menstral syklus eller en svekkelse av immunsystemet. Tar Valtrex kan bidra til å lindre smerte og ubehag av utbrudd. Men alle med genital herpes ikke har utbrudd. Noen andre symptomer på genital herpes er kløe, smerter ved vannlating eller utflod. Det er viktig å være bevisst på alle av symptomene på herpes for å hindre smitte andre.

Advarsel

Folk tar Valtrex å kontrollere forkjølelsessår bør ikke ta Valtrex for mer enn én dag. Å behandle forkjølelsessår, bør Valtrex tas i to doser, minst 12 timers mellomrom.

Også, vennligst gi beskjed til legen din dersom du har nyresykdom, fordi du må kanskje ta en annen dose av Valtrex. Sørg for å fortelle legen din dersom du er HIV (humant immuneodeficiency virus) positiv eller hvis du har gjennomgått en nyre eller benmargstransplantasjon.

Bivirkninger

Folk som tar Valtrex kan oppleve vanlige bivirkninger som hodepine, kvalme, svimmelhet eller sår hals.