Digidexo.com

Hvordan å drikke mer vann for å bli kvitt vann oppbevaring

Hvordan å drikke mer vann for å bli kvitt vann oppbevaring


Vannretensjon oppstår når kroppen er å holde på for mye vann i mellomrommene mellom celler og vev. Dette kan være symptomfri, eller føre til slike symptomer som oppblåsthet og hevelse, spesielt i ansiktet, mage, føtter, ankler og ben. Vannretensjon kan også føre til en ubehagelig tung følelse. Selv om det virker logisk å anta at å drikke for mye vann er det som forårsaker overflødig vann i kroppens vev, kan vannretensjon faktisk oppstå som følge av dehydrering. Det betyr å drikke mer vann kan hindre vannretensjon.

Hvordan å drikke mer vann for å bli kvitt vann oppbevaring

Identifiser hvor mye vann du trenger

•  Vei deg ved hjelp av en skala som vil vise din vekt i pounds.

Multipliser vekten din med den ene halvdelen hvis du ikke er aktiv, og med to tredjedeler hvis du er en aktiv person som mister vann på grunn av svette regelmessig.

Ta nummeret fra trinn 2, i gram, for å oppdage hvor mye vann du bør drikke på en dag. For eksempel vil en aktiv person som veier 150 pounds trenger 150 x 2/3 = 100 gram vann.

Sjekk din urin. Hvis urinen er fargeløs eller svakt gul, drikker du en sunn mengde vann. Hvis urinen er mørk gul, må du øke vanninntaket.

Lag en plan for å øke vanninntaket

Kontroller at vann er tilgjengelig for deg uansett hvor du går. Drikker i løpet av dagen er mer fordelaktig enn gulping hele dagens inntak i en sittende.

Kjøp en refill aluminium vannflaske hvis du vil unngå å bruke store mengder penger på flaskevann.

Ta med deg en bærbar vann-filtrering enhet til kontoret ditt hvis du misliker smaken av vann fra springen. Disse vann filtre er ikke dyrt og kan bli funnet i "hjem" i mange store varehus.

Ha en god kunnskap om hvor toalettrom er. I løpet av den første uken av økt vanninntaket, vil du finne deg selv å måtte urinere oftere.

Hint

  • Hvis du er vant til å drikke en mengde vann som er mye mindre (mindre enn halvparten) av din ideelle inntaket, starter med mindre enn din ideelle inntaket (men mer enn du for tiden får) og jobbe deg opp til din ideelle inntak over løpet av en til to uker.
  • Det er mange mulige årsaker til vannretensjon annet enn dehydrering. Hvis vannretensjon er forårsaket av graviditet, en medisinsk tilstand eller et medikament, er det bare å drikke ekstra vann kan ikke hjelpe. I disse tilfellene er det anbefalt å oppsøke lege.
  • Alltid konsultere legen din før du drastisk endre kostholdet, inkludert vanninntaket.