Digidexo.com

Hvordan kan et kolon cleanser?

Hvordan kan et kolon cleanser?

Innledning

Må ikke forveksles med å ta avføringsmidler, innebærer kolon rensing ferd med å nå dypt inn i lag av overflødig rusk på ens kolon og rense den ut. Avføringsmidler på den annen side tilsynelatende skape avhengighet og bare overfladisk rense tykktarmen.

Bakgrunnen for Kolon Rensing

Et riktig fungerende fordøyelsessystemet eliminerer ubrukt mat materiale som ikke absorberes av kroppen. Øve rene kostvaner sammen med å spise rikelig mengder fiber og drikkevann bidrar til å opprettholde et sunt fungerende kolon. Dessverre, å spise for mye av feil typer matvarer i lengre perioder av gangen forstyrre kroppens evne til å eliminere alle de ubrukte mat. Som et resultat, er ikke bare fordøyelsen avta, men også den ufordøyd mat begynner å klynge seg til veggene i tykktarmen.

Jo lengre de uriktig kostvaner fortsetter, jo langsommere fordøyelsen blir og jo mer fecal mater klynger seg til veggen av tykktarmen. Over tid kolon vegger blir tykk med lag på lag med den giftige buildup. Den eneste måten å virkelig fjerne oppbygging er å utføre et kolon rens.

Kolon Rensing Produktene

Hensikten med en kolon renset er å fjerne lagene av giftstoffer og avføring som har bygget seg opp langs veggene i tykktarmen. For å gjøre dette, det tar tid. En skikkelig rengjort kolon er ikke renset over natten. Det tok år å skape giftig tilstand; det vil ta flere uker å angre skaden.

Det er flere kolon-rensing produkter tilgjengelig på markedet. Enten man velger å bruke en hjemmelaget kombinasjon av urter og legemidler, eller kjøpe et kommersielt produkt, bør man grundig forskning de krav og ingrediensene som brukes for kolon rensing. Noen "alle naturlige" produkter kan ha like skadelige bivirkninger som syntetiske stoffer.

Før du kjøper en kommersiell kolon rensing produkt, være sikker på å undersøke ikke bare ingrediensene, men også omdømmet til selskapet som selger produktet. Vær på vakt mot påstander om natten resultater og tilsynelatende urealistiske attester.

Serendipitous Kolon Rensing Fordeler

Rense ut kolon ikke bare hastigheter fordøyelsen, men det forbedrer også kroppens evne til effektivt å absorbere næringsstoffer fra maten. Etter å ha fullført et kolon rens, mange enkeltpersoner finne at langvarige forhold som candida, akne, forstoppelse, mye luft og selv hardt for å bli kvitt mage omkrets har alle forsvant.