Digidexo.com

Slik unngår du at blæren infeksjoner i Girls

En blæreinfeksjon er en type av urinveisinfeksjon (UTI) som oppstår når bakterier inn i blæren gjennom urinrøret, eller i det innvendige rør som er koblet til blæren som frigjør urin fra kroppen. Jenter er mer sannsynlig enn gutter til å få en blære infeksjon siden deres urinrør er kortere og bakterier kan lettere gjøre veien til en jentes blæren. Symptomer på urinveisinfeksjoner inkluderer hyppig trang til å urinere og smertefull, brennende fornemmelser under urinering. Jenter skal lære å ta de nødvendige forholdsregler for å hindre blæren infeksjoner.

Bruksanvisning

•  Gå til badet så snart du føler trang til å urinere og tømme blæren helt. Urinveisinfeksjoner kan oppstå blant jenter som holder sin urin i stedet for å gå på do når de må.

Drikk rikelig med vann daglig, slik at du kan skylle ut systemet ditt og holde blæren aktiv. Avstå fra å drikke koffeinholdige eller kullsyreholdige drikker. Disse typer drinker kan irritere blæren.

Tørk din vulva forsiktig forfra og bakover med toalettpapir etter å gå på do. Tørke tilbake til forsiden kan spre bakterier fra anus inn i urinrøret.

Vask genital regionen hver dag med lunkent vann og mild såpe eller ingen såpe.

Ta bad uten å bruke badeskum eller badesalt. Disse produktene kan bry vaginal området.

Hold vulva ren og tørr og endre ut av en våt bade snart så snart du er ferdig med å bade eller spille i vannet.

Bruk løstsittende bukser og løstsittende, pustende bomull undertøy i stedet for stram nylon.

Endre tamponger og menstruasjons pads på regelmessig basis, mens mensen og avstå fra å bruke feminine spray eller Douches eller iført menstruasjonsprodukter når du ikke menstruerer.

urinere før og etter samleie dersom du er seksuelt aktiv.

Hint

  • For svært unge jenter lære å potty tog, vil de trenger en voksen å lære dem riktig front-to-back tørke teknikk etter vannlating eller avføring.