Digidexo.com

Drinker å kurere en Stomachache

Drinker å kurere en Stomachache


En magesmerter kan oppstå av en av flere grunner. Du har kanskje spist litt dårlig mat, har en sak av nerver, eller plukket opp et virus. Du kan også lide av et tilfelle av acid reflux. Uansett årsak, er det noen drinker som du kan ta for å hjelpe deg selv føle seg bedre. Siden de ikke er medisiner, vil du ikke å bekymre deg for eventuelle bivirkninger.

Ginger Drink

Kjøp en flaske ingefær gel kapsler som du kan trekke fra hverandre. Ingefær pulver inne i disse gel kapsler kan oppløses i en halv kopp med varmt vann. Du trenger bare én ingefær kapsel per halv kopp vann. Gi det en røre og drikke det. Ingefær er en helt naturlig urt som er kjent for herding stomachaches av noe slag. Dette inkluderer nervøse mager og mager som er opprørt av reisesyke. Gjør denne drinken hver gang du har en magesmerter. Du kan drikke opp til tre halv kopper per dag.

Brus

Hvis du har en urolig mage på grunn av sure oppstøt, bør du drikke litt brus. Så lenge drikk kullsyre vil det roe syrer i magen og gi deg noen umiddelbar lettelse. Hvis du har en magesmerter fra et virus, kan du fortsatt bruke brus som en kur. Ingefærøl fungerer på grunn av ingefær ingrediens. Cola fungerer også på grunn av den sirup som brukes for å gjøre cola. I dette tilfellet, vil du ikke få noen fordeler ut av brus som vørterøl eller Dr. Pepper.

Kamille te

Kamille-te er en utmerket drikk å ha hvis du lider av en magesmerter. Den kamille har evnen til å roe magen. Det viktigste å huske på når du gjør dette te er ikke å bruke noe melk eller fløte. Meieriprodukter er noe du bør holde deg unna hvis magen gjør vondt. Du kan også legge til en teskje av mynte eller lime juice til din kamille te. Disse ingrediensene hjelpe med smerte.

Pomegranate Juice

Granatepler er en frukt rik på antioksidanter. Mange mennesker kan være klar over de helsemessige fordelene av granatepler, men ikke det faktum at de bidra til å kurere mageproblemer. Sørg for at du ser på ingrediensene før du kjøper granateple juice. Du vil ha en helt naturlig juice uten tilsatt konserveringsmidler eller kunstige ingredienser. Disse kan faktisk gjøre magen vondt verre. Hvis du ikke har tilgang til helt naturlig granateple juice, gjøre noen selv med noen få ferske granatepler og en juicer.