Digidexo.com

Bruk av Econazole nitrat for Jock Itch

Skrittsopp (tinea cruris) er en soppinfeksjon i lysken, vanligvis forårsaket av kontakt med infisert tøy i en situasjon der du ikke kan dusje snart nok til å stoppe spredningen. Det er forårsaket av de samme typer sopp som forårsaker fotsopp. Symptomer inkluderer en svie og kløe sensasjon på det berørte området, noen ganger ledsaget av misfarging og endring i teksturen. Econazole nitrat er en av mange løsninger for skrittsopp.

Self-Care Under behandling

Mens under behandling, holde den infiserte områder tørr. Bruk talkumpudder når du håndkle av. Hvis du svetter, svømmetur eller dusj, tørke av så snart som mulig. Endre undertøy ofte, og bruke klær som puster. Når du er i privat, bør du vurdere iført kun et håndkle eller badekåpe å tillate så mye luft flyt som mulig. Sopp hater lys og luft.

Påføring Econazole Nitrat

Påfør kremen til det infiserte området to ganger daglig. Etter vask av området forsiktig, men bestemt, gni en skvett av kremen på det infiserte området. Spre liberalt, tørke gratis overflødig. Hvis det er mulig, holde seg naken i minst 10 minutter etter påføring. Dersom det søkes på bad tid, påfør krem ​​etter du bade, ikke før.

Sikkerhet Med Econazole Nitrat

Vask hendene grundig etter påføring econazole nitrat. Unngå å få econazole nitrat på øynene eller slimhinner. Oppbevar den på et kjølig, mørkt sted utilgjengelig for barn.

Hvor lenge å vente

Når behandlingen starter, bør skrittsopp avta i løpet av ca en uke. Hvis symptomene vedvarer utover det punktet, ta kontakt med legen din. Noen sopp er tøff nok til å kreve resept-styrke medisiner.

Hva gjør du når det klør

Mens under behandling, vil lysken trolig fortsette å klø i flere dager. Ikke klø. Dette kan forverre skader på huden din, og kan bidra til å spre soppen. I stedet gni forsiktig og alltid gjennom i det minste ett lag av stoff. Du kan også bruke kremer og kremer som er beregnet til å redusere kløe (som solbrenthet kremer eller aloe). Anvende disse til forskjellige tider fra soppdrepende kremer, da de kan forstyrre hverandre.

Finne Econazole Nitrat

Du er usannsynlig å finne econazole nitrat i en flaske på apoteket. Econazole nitrat er en vanlig aktiv ingrediens i aktuell kremer, så se på ingredienslistene i forskjellige soppmidler på apoteket. Du vil finne econazole nitrat oppført der.