Digidexo.com

Hvordan evaluere Curves Diet Plan

En av de nyere varianter av Atkins dietten er den Curves kosthold. Curves er en diett gruppen og mosjon regime fokusert nesten utelukkende på kvinner. Det finnes tiltak du kan ta for å finne ut om Curves diett plan er det beste alternativet for deg.

Hvordan evaluere Curves Diet Plan

Velg en plan. Kurvene planen innebærer en av to metoder for kost rotasjon. Den ene er den Karbohydrat følsom metode, som er mer Atkins-lignende, men varierer fra å være lavt på karbohydrater og lite fett. Dette krever en spesiell skifte i maten din disiplin. Den andre metoden - kjent som Calorie følsom metode - krever en stor reduksjon i maten mengde inntak. Mens de typiske etiketter på en mat retningslinje diagram er basert på en 2000 calorie-per-dag-dietten, krever Calorie Sensitive plan som du slippe ned til 1200 kalorier per dag, oppgradere til 1600 kalorier per dag etter en stund.

Uansett hvilken plan du velger, jo Curves kosthold krever en vanskelig to-ukers kosten crunch, etterfulgt av en langsom tilpasning til en mer regelmessig (men fortsatt anstrengt) kosthold.

•  Bestem hvor mye innsats vil være nødvendig på din del. Den enkle å følge en diett er den store forskjellen mellom "kjepphest" dietter og de som holder ut. Kurvene planen for en variant av Atkins dietten. Dette vil kreve planlegger og forbereder måltider, holde nøye med på innholdet ved gram protein, karbohydrater og fett.

Sett et realistisk mål for vekttap. Vanligvis, gjennomgår en Curves diett kandidat et hurtig tap av vekt relativt raskt. Mest rapport miste mellom 6 £ 10 i de første to uker, etterfulgt av en langvarig tap på 1 til £ 2 per uke fra da av. Til syvende og sist vil dedikert person oppnå sine mål vekt, og tapene vil avta etter hvert som hun når likevekt.

Ta kontakt med legen din. Er det farlig å praktisere denne dietten? Nummer én bekymring er om hvorvidt denne dietten kommer til å ha noen umiddelbar negativ helse påvirker. I tilfelle av kurver, er det forholdsvis minimale risikoer som er involvert. Dietten er først og fremst om disiplin og engasjement. Imidlertid kan en hvilken som helst diett som understreker høyt protein og karbohydrater lave plassere en stor mengde av belastning på nyrer, lever og milt. Dette kan føre til for tidlig sykehusinnleggelse for medisinske problemer som ikke er typisk for personer under 65 år, på grunn av den enorme ekstra belastning på indre organer. Vær oppmerksom på at langvarig eksponering for denne type diett kan påvirke helsen din.

Spørsmål om Curves programmet fungerer. Kurvene plan er mer enn en diett, er det en hel livsstil overhaling. Men det kan fungere godt for mange mennesker som følger den.

Hint

  • Kurvene diett plan er en av de få altomfattende systemer som kombinerer kosthold, mat sykling og trening i ett program. Det er relativt trygt og effektivt.