Digidexo.com

Retninger for å ta Relacore

Mange mennesker sliter med sin vekt. Ett problem som kan selv påvirke folk som ellers er tynn er magefett. Mens det er mange metoder for å prøve å miste buk fett, inkludert trening og slanking, noen mennesker er avhengige av kosttilskudd som Relacore å hjelpe dem å ta pounds off.

Årsaker til Belly Fat

Stress kan føre til magefett. Ifølge det amerikanske National Institutes of Health, hever stresset nivåene av steroidhormonet kortisol i blodet. Binyrene produserer kortisol som svar på utgivelsen av ACTH, som hypofysen utgivelser som svar på stress. Både fysisk og følelsesmessig stress kan utløse disse hormon utgivelser. Høye nivåer av kortisol be kroppen til å lagre fett i midsection.

Relacore

Relacore er et kosttilskudd som inneholder ulike urter og planteprodukter, inkludert lidenskap blomst, magnolia og Panax ginseng. Relacore inneholder også vitamin C, B1, B2, B6 og B12, samt kalsium og magnesium. Relacore fungerer som en stemning enhancer å redusere stress og dermed kroppens produksjon av kortisol og oppbevaring av magefett.

Hvordan ta Relacore

En Relacore dose består av to kapsler og er tatt tre ganger om dagen: i morgen, middag og kveld. Produsenten anbefaler å ta Relacore med et fullt glass vann. Det er ikke nødvendig å ta Relacore med mat, men du kan gjøre det hvis du ønsker det. Maksimal daglig dose av Relacore er seks kapsler.

Relacore Extra er en maksimal styrke versjon og sine to kapsler bør tas to ganger om dagen, om morgenen og sent på ettermiddagen. Relacore Extra krever også en full glass vann for hver dose, og du kan ta det med mat hvis du velger. Maksimal daglig dose av Relacore Extra er fire kapsler.

Relacore PM er en nighttime versjon. To Relacore PM kapsler bør tas med et fullt glass vann en time før sengetid. Du kan ta Relacore PM med mat, selv om sengetid er snart etter at dosen. Den maksimale dosen av Relacore PM er to kapsler per dag. En dose på Relacore PM kan erstatte den endelige daglig dose av Relacore eller Relacore Extra.

Forholdsregler

Relacore bør ikke tas av noen under 18, gravide eller ammende kvinner, eller personer med hjertesykdom, prostataproblemer eller lavt HDL kolesterol. Konsultere legen din før du tar noen Relacore produkt, spesielt hvis du har en av disse medisinske tilstander eller dersom du bruker andre legemidler eller kosttilskudd.