Digidexo.com

Hvordan søke om matkuponger i Utah

Hvordan søke om matkuponger i Utah


Matkuponger fordelene er gjort tilgjengelig for lavinntektsfamilier i nød. Kvalifiserte deltakere kan få en månedlig tildeling bilag i form av en EBT debetkort, som de kan bruke det til å kjøpe mat fra å delta dagligvarer innen Utah. Ifølge Få matkuponger, er Supplemental Nutrition Assistance Program hjørnesteinen i Utah mat assistanse program, som gir støtte til kvalifiserte husholdninger for å hjelpe dem i overgangen fra velferdshjelp til å fungere.

Hvordan søke om matkuponger i Utah

•  Bestem din inntekt valgbarhet. Kvalifiserte personer eller familier kan ikke overstige $ 16 608 per år for en familie på tre eller færre. Familier med funksjonshemmede eller eldre kan være kvalifisert for matkuponger hvis deres brutto inntekt er $ 2297 per måned eller mindre.

Samle nødvendige søknadsinformasjon som for eksempel personnummer og fødselsdatoer på alle husstandsmedlemmer. Har også informasjon om aktiva, Bolig og kommunale utgifter, og alle familiemedlemmers inntekt informasjon tilgjengelig.

sende inn en søknad. Til å søke elektronisk, går du til Utah Department of Workforce Services. Klikk på matkuponger koblingen under Assistance overskriften, klikk deretter på Bruk. Kontakte eller besøke fylkets Utah Department of Workforce Services kontor for å be om en papir søknad.

omtale og sende den elektroniske søknaden. Opprett et brukernavn og passord hvis du må fylle ut og sende inn søknaden på et senere tidspunkt. Skriv ned ditt bekreftelsesnummer når den elektroniske søknaden er sendt inn.

Forvent at søknaden skal bli anmeldt i løpet av 30 dager. Utah Department of Workforce Services vil sende deg et brev med planlagte intervjuet dato og klokkeslett. For å kvalifisere for mat frimerker, må du delta på intervju og møte med en saksbehandler som skriver en anmeldelse kvalifisert.

Delta på din planlagte intervjuet i tide. Bring i nødvendige dokumenter oppført i intervjuplanen brev, inkludert gyldig legitimasjon, personnummer kort og bevis på inntekt.

Be om en annen dato eller en telefon intervju hvis du ikke kan delta på i-kontoret intervju ved å kontakte din fylkets Utah Department of Workforce Services.

avventer en aksept brev fra Institutt for Bemannings Services godkjenne maten stempel tildelingsbeløp, din Utah Horizon EBT kort og PIN-kode. Hvis du blir nektet fordeler og ønsker å bli revurdert for valgbarhet, be om en klage skriftlig til fylkets Utah Department of Workforce Services.