Digidexo.com

Når bør en Alzheimers pasient bli satt i en pensjonisttilværelse hjemme?

Når bør en Alzheimers pasient bli satt i en pensjonisttilværelse hjemme?


Plassere et familiemedlem med Alzheimers i en pensjonisttilværelse hjemme kan være en vanskelig avgjørelse. En av de viktigste aspektene ved beslutningen om å plassere en Alzheimers pasient i en pensjonisttilværelse hjemme er den fysiske evnen til pleieren å fortsette pasientens hjemmesykepleien. Samfunnet støtte og ressurser til å bistå med hjemmesykepleien er også svært viktig. En omsorgsperson mangler en familie eller samfunnet støttesystem må søke eldrebolig plassering mye raskere.

Omsorgsevne

De faktorene som forutsier når en familie har til å søke plassering for en slektning med Alzheimers varierer. Hver familie må ta hensyn til alvorlighetsgraden av Alzheimers og deres evne til å håndtere virkningene av sykdommen på sitt eget liv, så vel som for den lidende. Hvis pleieren ikke er i stand til å få hvile, har ingen familie eller utenfor støtteapparat, eller er også aldring eller fysisk synkende pensjonsalder plassering kan være nødvendig tidligere. Dersom Alzheimers pasienten er vandrende, vil stridslystne, fornærmende eller vanskelig å ta vare på dette også spille en rolle i å søke aldersheim plassering.

Tilgjengelige fellesskaps Resources

Tilgjengeligheten av pusterom eller voksen barnehager spiller en viktig rolle i evnen av familien å holde en Alzheimers pasient hjemme. Hvis det er en mangel på fellesskapets ressurser som tilbyr pusterom eller voksen barnehage da omsorgsperson utbrenthet kommer til å skje mye raskere. Uten en link til utenfor medhjelper kan føle seg forlatt og alene. Han kan være mindre i stand til å håndtere endring i oppførselen til sin kjære. Medhjelperen kan også begynne å mislike henne kjær for "å ta bort hennes liv." Dette er alle svært viktige aspekter i beslutningen om å plassere et familiemedlem med Alzheimers inn i en eldrebolig.

Forberedelse til fremtiden

En omsorgsperson må være forberedt på veien videre når Alzheimers er diagnostisert. Pleieren må få vite om de tilgjengelige ressurser og de beslutninger som de til slutt vil møte. Alzheimers Association tyder på at familiemedlemmer snakker med Alzheimers pasientens lege når diagnosen stilles og fortsette å jobbe tett med lege og en sosialarbeider. En lege skal kontinuerlig overvåke helsen til omsorgsperson samt Alzheimers pasient.