Digidexo.com

Hvordan til Store Nutramigen

Hvordan til Store Nutramigen


Nutramigen er et spedbarn fôr formulert for babyer som utvikler eksem, kolikk eller andre gastrointestinale symptomer, på grunn av allergiske reaksjoner på kumelk eller soyamelk. En laktosefri, hypoallergenic formel produsert av Mead Johnson & Company, inneholder Nutramigen lett fordøyelig hydrolysert protein. Det gir viktige næringsstoffer som er nødvendige for barnets vekstutvikling, og er tilgjengelig som et pulver, væske og konsentrat. Oppbevares Nutramigen trygt å unngå forurensning og ødeleggelser, og sikre helse og trivsel for barnet ditt.

Hvordan til Store Nutramigen

Plasser uåpnet Nutramigen emballasjen på et kjølig mørkt sted. Oppbevar den vekk fra kilder til fuktighet, varme og direkte sollys, noe som kan føre til at formelen for å svekkes. Skal ikke kjøles Nutramigen til det er blandet.

Klargjør Nutramigen formel og mate umiddelbart eller oppbevare trygt å hindre den fra å bli bortskjemt. Lagres fremstilt formelen i en tåteflaske eller belagt glass eller keramisk beholder, i kjøleskap. Hold preparerte pulver formler i kjøleskapet i 24 timer, og er klar til bruk væske og konsentrere flytende formler i 48 timer.

Opprettholde kjøleskapstemperatur på 40 grader Fahrenheit. Mate forberedt formel innen 1 time etter at den ut av kjøleskapet.

Kast eventuelt gjenstående formel som er igjen i flasken eller beholderen i løpet av 1 time av foring. Skal ikke kjøles for senere feedings. Rengjør og steriliser fôring kjøkkenutstyr inkludert flasker, brystvorter, caps og containere.

Alltid Oppbevar åpnede beholdere med Nutramigen pulver formel dekket med plastlokk. Oppbevar beholder ved romtemperatur og bruk innen 30 dager etter åpning.

Hint

  • Oppbevar Nutramigen formel utilgjengelig for barn.