Digidexo.com

Behandlingsmetoder for depresjon

Depresjon avbryter ofte daglig fungering. Lider trekke seg fra sosiale aktiviteter, alvorlig endring i vekt, følelser av lav selvfølelse eller tristhet, søvnvansker, konsentrasjonsvansker, uro, tretthet og selvmordstanker, som er noen av de vanligste symptomene på depresjon. Det er flere behandlingsmetoder som vanligvis anvendes for å overvinne depresjon. Hver av disse behandlingene utnytte psykoterapi praksis i varierende måte.

Initial

Kognitiv terapi peikt områdene negative tanker og forsøk på å erstatte dem. Atferdsterapi hjelper en person i forsøket på å redusere depresjon ved å endre sin atferd. Vitenskapelige prinsipper brukes til å fokusere og utdanne den enkelte om deres ikke-produktive atferd.

Healing

Logotherapy påføres etter innledende behandling har begynt å vise resultater. Logotherapy fokuserer på å forsøke å gi den enkelte en grunn til å stå opp om morgenen. Formålet er å redusere re-blundere ved å lære pasienten hvordan å ha en mer tilfredsstillende liv. Andre behandlinger fokus på helbredelse og redusere sannsynligheten for re-forekomst. Pasienter oppfordres til å undersøke sine livsvalg og de resulterende relasjoner gjennom eksistensiell terapi. Sub-bevisst, er helbredelsesprosessen vanskeligere å oppnå. Pasienter kan bli undervist i hvordan du skriver inn avslappede stater for å frigjøre sine underbevisste fra negative tanker. En ekstrem behandling kan forandre ens hjernebølger slik bistå personens i å oppdage en mer balansert liv.

Healing

Tradisjonelle snakke behandling bør fortsette til både deg og din terapeut er positive depresjonen er borte. I tillegg til behandling, til fullt helbrede deg selv fra en bout av depresjon, økt mosjon. Reduser koffein og alkohol inntak. Ta flere pauser fra arbeid eller familie press. Les selvhjelpsbøker eller bli med i en gruppe med lignende berørte personer.