Digidexo.com

Urinrørsstriktur Symptomer

Urinrøret er et rør som bærer urin fra blæren til penis eller vagina. Uretrastriktur er en tilstand som fører til at røret for å begrense og begrenser bestått av urin. Å diagnostisere tilstanden legen din kan gjøre en fysisk undersøkelse og bruke en urin flow rate test for å sørge for at du passerer urin på en normal hastighet. Behandlingen innebærer normalt mindre operasjon for å fjerne hindringer.

Urinering Symptomer

Noen av symptomene du kan oppleve i forbindelse med urinrørsstriktur kan forårsake problemer eller ubehag ved vannlatning. Noen av disse symptomene inkluderer problemer med vannlating som kan resultere i en merkbar nedgang i hyppigheten av vannlating. Når du føler behov for å urinere på at behovet er alltid veldig presserende. Urinen kan blandes med blod, eller du kan legge merke til at urinen har snudd en veldig mørk brun eller rødlig farge. Du kan utvikle en manglende evne til å urinere helt, eller du kan oppleve det motsatte, noe som ville være vannlating inkontinens noe som betyr at du føler trang til å urinere hele tiden. Urinering kan være svært smertefullt for deg, og du kan legge merke til at urinstrålen har blitt en spray.

Menns symptomer

Uretrastriktur er ikke eksklusivt for menn eller kvinner, men menn har unike symptomer. En av disse symptomene er en hoven penis som kan føre til at penis blir rødt. Du kan også legge merke blod blandet med sæden din, og du kan oppleve smertefulle orgasmer under samleie.

Kvinners symptomer

Ett av symptomene på urinrørsstriktur som er unik for kvinner er en mulig utladning som kan komme fra vagina. Denne utladning kan være hvit, eller den kan være en rosa farge som følge av å bli blandet med blod. Hvis du opplever noen bekkensmerter som følge av urinrørsstriktur så kan du oppleve skarp smerte under samleie.

Smerte

I mange tilfeller kan det være noen smerte symptomer i det hele tatt involvert med urinrørsstriktur. Men noen mennesker rapporterer magesmerter som kan bli alvorlig til tider. Det kan også være bekkensmerter som kan være overdrevet når du går.

Prognose

For de fleste tilfeller av urinrørsstriktur kan det forventes at behandlingen vil bli vellykket, og du vil realisere en fullstendig gjenoppretting. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fortsette behandlingen i noen tid etter at du har gjenopprettet for å fjerne arrvev som kan fortsette å bygge opp. Men, for det meste, kan du forvente en full gjenoppretting.