Digidexo.com

Ikke tilsatt salt diett Retningslinjer

Ikke tilsatt salt diett Retningslinjer


Salt er nødvendig i små mengder, men i store mengder, er det skadelig for kroppen, særlig til det kardiovaskulære system. Legen din vil anbefale en no-lagt-salt diett når du har høyt blodtrykk eller andre hjerte-problemer, for eksempel hjertesvikt eller nyresvikt. De ikke-tilsatte salt diett begrenser deg til 3000 til 4000 milligram daglig. Den er designet for å styre saltinntaket og forbedre din helse utfallet.

Betydning

Høyt blodtrykk, som er medisinsk kjent som hypertensjon, er den vanligste årsaken til at leger sted pasienter på ingen økende-salt dietter. Kontrollere saltinntaket er en av de mest kjente måter å redusere blodtrykket. Forskere undersøkte effekten av en no-lagt-salt diett i 80 pasienter med mild til moderat hypertensjon. Pasientene følges til diett i seks uker. På slutten av studieperioden, pasientens blodtrykk senket totalt 19 poeng i gjennomsnitt, ifølge resultatene publisert i november 2007 utgaven av tidsskriftet "BMC kardiovaskulære lidelser."

Grunnleggende

Kick din saltbøsse til fortauskanten, fordi den ikke lenger har en plass ved bordet ditt. På nei-lagt-salt diett, må du unngå å legge salt til maten. Få frisk. Pakket og bearbeidet mat inneholder massevis av natrium. Når innkjøp av mat, plukke friske frukter og grønnsaker og ferskt kjøtt i stedet. Røkt, saltet og spekemat er en "no no". Unngå høy natrium hermetiske grønnsaker og velge versjoner som er lav natrium eller ingen natrium. Velg ferske usaltet brød og unngå pretzels og rundstykker med salt på toppen.

Cooking

Salt er et fast innslag i matlaging på grunn av sin evne til å forbedre smaken. Du må imidlertid bruke alternativer mens på no-lagt-salt diett. Friske urter legge deilig smak til matvarer. Eksperimentere og bli kjent med hvilke urter gå bra med dine retter. Merian, rosmarin, persille og timian gå fantastisk med kylling. For fiskeretter, prøv urter som hvitløk, oregano, gressløk og ingefær. Smaksstoffer for lam inkluderer laurbærblad, estragon, salvie, safran, dill og spisskummen. Ikke vær redd for å legge masse urter for å nå hvor mye smak du ønsker.

Eating Out

Se opp for sauser, sauser og dressinger når du spiser ute. Disse elementene er alltid natrium rik. Hold deg til magert kjøtt med grønnsaker og be om at kokken tilberede maten uten å legge salt. Gode ​​valg er bakt, kylling uten skinn, andre fjærkre. stekt magert kjøtt og fisk. Til dessert, prøv en frisk frukt skuffen. Unngå tørkede frukter som de er behandlet med natriumsulfitt. Sherbets og sorbeter gjøre gode valg for kalde desserter.