Digidexo.com

Muscle kosttilskudd guide

Muscle kosttilskudd guide


Til tider, markedsføringskampanjer for muskel kosttilskudd døve stemmene til helse-eksperter, noe som gjør det vanskelig å vite hvilke produkter som fungerer og hvilke som ikke gjør det. Hvis du forstår det vesentlige av muskelvekst, vil du være i stand til å kjøpe og bruke kosttilskudd intelligent. Men ifølge en helse rådgivende komité ved UCLA, er den beste måten å bygge muskler til å hoppe over kosttilskudd og fokus på å kombinere et sunt kosthold med en tung motstand-treningsprogram.

Påstandene

Muskel kosttilskudd hevder å gi fantastiske resultater. Proteintilskudd visstnok anspore muskelvekst ved å forsyne kroppen med overflødig protein, som kroppen deretter bruker til å bygge mer og mer muskler. Ytelses kosttilskudd som kreatin hevder å gi et løft av energi under treningen. Av og til, supplement produsenter peke på kliniske studier for å sikkerhetskopiere sine krav.

Hvordan kroppen bygger muskler

Kroppene våre bryte ned proteinet vi spiser til aminosyrer. Aminosyrer er byggeblokker som benyttes til å reparere celler i hele kroppen, inkludert muskel. Etter en muskel er revet av intens trening, er det gjenoppbygd av satellittceller som omgir muskelfibrene. Disse smelter sammen over hele området av skade, som resulterer i et større, sterkere muskel. Uten protein, kan muskelen ombyggingsprosess ikke finne sted.

Proteintilskudd

Når kosttilskudd hevder at proteiner og aminosyrer de gir er viktig for muskelvekst, er de sannsynligvis å fortelle sannheten. Det de ikke sier er at overflødig protein de gir er ubrukelig. Ifølge en helse rådgivende komité ved UCLA, hvor mye protein som er hentet fra et sunt, balansert kosthold er alt du trenger for å bygge muskler. I noen tilfeller kan for mye protein til og med være farlig.

Kreatin

Ytelses kosttilskudd hevder å gi en energi briste under treningen. Kreatin, for eksempel, brukes av mange idrettsutøvere å intensivere treningen, noe som fører til større muskel gevinster. Jo flere muskler utøves, jo mer de vokser (forutsatt at de får riktige næringsstoffer og utvinning ganger). Mens det er dokumentert at kreatin gjør tilbudet ytelsesfordeler, eksperter advarer mot å bruke kreatin. En rapport fra Rice University sier mangelen på langsiktige sikkerhetsdata er problematisk.

Ta kosttilskudd

Muskel kosttilskudd har sin plass. Hvis tatt under tilsyn av lege og i samsvar med doseringsanbefalinger for idrett fitness eksperter, kan uønskede bivirkninger minimeres. Men vær oppmerksom på at misbruk av muskel kosttilskudd kan føre til langsiktige skader. For eksempel, i henhold til UCLA, kan for mye protein i en diett føre til dehydrering, bein kalsium tap og nyreskader. University of Michigan sier kreatin bruk kan føre til muskelkramper og en urolig mage. De legger til at noen eksperter mener nå at kreatin fører til nyreskader.