Digidexo.com

Rettsmidler For en Red Eye grunn til infiserte Kontaktlinser

En vanlig øyeirritasjon for de som bruker kontaktlinser er keratitt. Det kan være en rekke årsaker til røde øyne, inkludert en viral eller bakteriell infeksjon, men oftest er forårsaket av bruk av kontaktlinser. Mens noen individer kan ha røde øyne fordi de lider av tørre øyne med linsene på, andre er følsom for å ha et fremmedlegeme i øyet, forårsaker irritasjon.

Risiko

Ifølge EyeSmart, millioner av mennesker bruker kontakter hver dag, men noen individer er fortsatt utsatt for infeksjon eller ubehag fra seg dem. Faktorer som fører til infeksjon inkluderer: dårlig rengjøring av linser, ved hjelp av utvidet slitasje linser, og redusert tåreproduksjon.

Unngå røde øyne på grunn av infeksjoner ved riktig renhold linser hver natt som anbefalt av optiker. Rengjør kontaktene ved å plassere en linse i håndflaten og legge den i objektivrensevæske, og gni den med pekefingeren. Løft kontaktlinse fra det skitne løsning, skyll den med vann, og skyll linsen med frisk rensevæske før du legger den i en linseholderen som inneholder frisk løsning.

Symptomer

Keratitis er den mest vanlige infeksjon i øyet som skyldes bruk av kontaktlinser, i henhold til EyeSmart. Når en person har keratitt, blir hornhinnen infisert av en rekke årsaker, blant annet bakterier eller mikrober.

Symptomer på keratitt inkluderer røde øyne, rive, tåkesyn, smerter, og lysfølsomhet. Mange som lider av keratitt ved bruk av kontaktlinser få soppinfeksjon, kjent som Fusarium keratitt.

Behandling

Det er viktig å se en øyelege så snart du begynner å føle eller se symptomer assosiert med keratitt, da det kan føre til blindhet eller alvorlig synstap hvis den ikke behandles. Rettsmidler for røde øyne på grunn av en infeksjon inkluderer soppdrepende medisiner oralt eller for øyet. Hvis soppdrepende medisiner ikke virker, kan øye kirurgi være nødvendig.

Det mest essensielle måten å forhindre røde øyne forårsaket av bakteriell infeksjon er å holde kontaktlinser ren med riktig løsning og å ta dem ut etter behov avhengig instruksjoner fra optiker eller øyelege. Hvis du har følsomme øyne, er det smøring dråper for å redusere rødhet og renhold løsninger for dem som kan utvikle allergi mot visse løsninger.